Српски Покрет Двери - Лого
Search
Šetnja predsednika Dveri „Stazama Vučićevih laži“ iznervirala vlast

Predsednik Dveri juče je prošetao Stazama Vučićevih laži od Pinka, REM-a do Informera, noseći lutku Aleksandra Vučića u zatvorskom odelu i lutke Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića.

On je ovim uspeo da simbolički pokaže centre medijske propagande ovog režima, ali i da ozbiljno iznervira predstavnike i kurire aktuelne vlasti poput Olivere Zekić koja je izašla ispred zgrade REM-a, vikala na sve prisutne a učesnike protesta nazivala fašistima. Ona je degradila funkciju člana Saveta REM-a urlajući, govoreći prisutnima „marš“ i vređajući sve prisutne. Boško Obradović joj je poručio da je ona dobra glumica ali u pogrešnom filmu i da će i ona odgovarati po zakonu kada dođe do promene vlasti.
Šetnja Stazama Vučićevih laži pokazala je da aktuelnu vlast više boli kada im neko dira centre propagande poput Pinka i Informera nego kada nam otimaju Kosovo. Više ih brine to što je Boško Obradović ukazao na nerad REM-a, od toga što Srpska lista i dalje sedi u vladi tzv. Države Kosovo koja još uvek nije povukla sporne takse. Šetnja Stazama Vučićevih laži ne samo da je iznervirala vlast, već je još jednom pokazala njihovo licemerje – oni štite samo ono što ih održava na vlasti, svoje centre medijske propagande, a za sve drugo, uključujući i Srbe sa KiM ih baš briga.


 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: