Српски Покрет Двери - Лого
Search
Srđan Nogo: Boško nikada ne bi pretio nasiljem

Narodni poslanik Srđan Nogo je tražio demanti od Kurira jer tvrdi da su zloupotrebili i pogrešno preneli njegovu izjavu u vezi sa lažnim pretnjama Jeleni Đorđević.

„U telefonskom razgovoru sa novinarkom dnevnog lista Kurir, bio sam izričit da ne želim da komentarišem navode koji se tiču pretnji koje je dobijala Jelena Đorđević, bivši član Dveri, od kako tvrdi, Boška Obradovića, jer nisam upoznat da joj je iko ikada pretio, i nisam čuo da je ikada imala bilo kakvih problema.“ – rekao je Nogo i dodao da mu čitava priča deluje potpuno neubedljivo i režirano jer dugo poznaje Boška, i iako se ne slažu oko nekih stvari, siguran je da Obradović nikada ne bi pribegao pretnjama nasiljem.


Nogo ističe da je Kuriru komentarisao samo fenomen nasilja koje je postalo svakodnevna pojava i to je u Kuriru zloupotrebljeno protiv Boška i Dveri što je nedopustivo.


„Kao što sam rekao novinarki Kurira, logično bi bilo da pozovu Info službu Dveri ili Boška Obradovića lično. Valjda je to zadatak novinara, ako već iznose neke tvrdnje, da pozovu i drugu stranu za komentar. Nisu valjda novinari postali i sud i tužilaštvo“ – rekao je on.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: