Српски Покрет Двери - Лого
Search

Министарство за бригу о породици и демографију са Ратком Дмитровићем на челу дало је сагласност на два контроверзна закона који су пре три дана усвојени у Народној скупштини: Закон о родној равноправности и Закон о изменама и допунама закона о забрани дискриминације. Ови закони ће имати катастрофалне последице по очување природне породице која је Уставом РС и Породичним законом регулисана као заједница живота измећу мушкарца и жене. Увођење противуставне категорије непостојећег рода  омогућиће социјални инжењеринг са полним идентитетом младих људи што ће негативно утицати на породицу, образовање нових генерација и већ катастрофалну демографску ситуацију у нашој земљи.

       Република Србија има Закон о равноправности полова  и није нам био потребан Закон о родној равноправности нити увођење неуставне категорије рода која већ данас броји 77 измишљених категорија. На све ово је надлежни министар ћутао, а усвајање ових закона у Народној скуппштини остаће упамћено као Дан жалости за све породице у Србији.

Давањем сагласности и позитивног мишљења на ова два антиуставна закона Министарство на чијем је челу Ратко Дмитровић изгубило је сваки смисао постојања и утопило се у Министарство на челу са Горданом Чомић, која је преузела да се бави и породичном законском материјом. Не само из овог разлога, већ због комплетне неактивности и обесмишљавања рада овако важног министарства, али најпре због подршке овим противуставним, антихришћанским и антипородичним законима, позивамо Ратка Дмитровића да из моралних, објективних и политичких разлога поднесе оставку на место министра.   

Министар који се приликом ступања на дужност заклео да ће поштовати Устав Републике Србије а то у своме раду потом прекрши, мора да сноси одговорност и не може остати на том месту. Одговорност надлежног министра за бригу о породици и демографију у овом случају је тим већа зато што ће незаконито поступање Владе Србије оставити несагледиве последице по саму породицу, нашу децу и њихово образовање. У питању је наметање тоталитарне идеологије рода и хомосексуализма у нашим уџбеницима, школама и читавом образовном и правном систему и друштву.

Представници хомосексуалног и џендер лобија имају председника Владе и министра за људска и мањинска права, док традиционална већинска Србија нема никога у Влади ко би штитио интересе наших породица, што је трагедија за породичне људе Србије која се решава само сменом актуелне антипородичне власти у целини.

 

 

Инфослужба Двери

*Фото: Милан Илић/РАС СРБИЈА

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: