Позивамо комплетну јавност Србије, медије, тужиоце, судије, синдикате, угледне јавне личности и политичке странке опозиције, да сви заједно устанемо и коначно једну аферу у врху власти изгурамо до краја – до смене одговорних и њихове кривичне одговорности.

      Српски покрет Двери тражи од Небојше Стефановића да одмах поднесе неопозиву оставку због потврђених навода Бошка Обрадовића од пре годину дана о сукобу интереса који је имао док је обављао функцију министра полиције. Најновији докази које је објавио НИН у потпуности потврђују питања која је тада народни посланик Бошко Обрадовић покренуо још 9. децембра 2019. године на конференцији за медије у Народној скупштини о умешаности оца и сина, Бранка и Небојше Стефановића, у недозвољену трговину интересима. Наиме, као што смо тада тврдили, а сада се показало потпуно истинитим, МУП под руководством Небојше Стефановића трговао је расходованим и заплењеним оружјем тако што га је по повлашћеним уговорима продавао приватној фирми министровог оца, а потом три и по године избегавао да наплати тај дуг, што се може третирати као кредит који је син дао оцу о државном трошку. Небојша Стефановић је такође виновник једне од највећих афера у српском високошколском приватном образовању, јер је такође Бошко Обрадовић разоткрио и јавности показао доказе да министар нема завршен факултет, да је његова диплома купљени фалсификат и да лажни факултет који је он студирао заправо никада није ни постојао, што је додатни разлог да Небојша Стефановић буде лустриран и да му буде забрањено обављање било које јавне функције у будућности. И не само њему.
 
У свакој демократској земљи на свету многи садашњи министри поднели би оставке а Влада одавно пала због афера „Савамала“, „Тетка из Канаде“, „Крушик“, „Јовањица“, „Телеком“,  „Премијеркин брат“, „Лажни докторати“…, али то у Србији није случај. Зато позивамо комплетну јавност Србије, медије, тужиоце, судије, синдикате, угледне јавне личности и политичке странке опозиције, да сви заједно устанемо, дигнемо свој глас и истрајемо у томе док коначно једну аферу у врху власти не изгурамо до краја – до смене одговорних и њихове кривичне одговорности.
 
Инфослужба Двери