У организацији Извршног одбора, у петак 16. октобра, у Старој Пазови, одржан је састанак окружне организације Двери за Сремски округ.

        Поред члана Извршног одбора Двери за Војводину Србољуба Петровића, састанку су присуствовали и мр Иван Костић, потпредседник Двери, чланови Председништва Двери Драгана Милићевић, Мирослав Дрекић и Ивана Стојановић, која је уједно и председник Покрајинског одбора за Војводину, као и представници градских и општинских организација из Сремске Митровице, Руме, Пећинаца, Инђије и Старе Пазове. На састанку је учешће узео и Ненад Грозданић, председник ГрО Двери Панчево.

Посета и организација састанка у Старој Пазови је наставак обилазака окружних организација Двери од стране Извршног одбора, а све у циљу даље кампање представљања Прогласа Двери „Промена система – сигурност за све“ за које влада велико интересовање како чланова Двери, тако и грађана широм Србије, као и даљег оснаживања градских и општинских организација, с обзиром да је све већи број људи који изражавају интересовање за приступање Српском покрету Двери.

Пре Сремског округа, Извршни одбор Двери је организовао посете Подунавском и Браничевском округу, а следе и обиласци Пчињског, Јабланичког, али и свих других округа.