Поводом срамног саопштења председника ОО СНС из Горњем Милановца који је уједно и председник ове општине,  општински одбор Савеза за Србију у Горњем Милановцу издао је саопштење које вам у целости преносимо:

Дејане Ковачевићу,

Не можемо да ти се обратимо примерено председнику општине јер ти то очигледно ниси. Када будеш престао да нас, у напредњачком маниру, делиш на своје и туђе, можда ћемо и моћи да те посматрамо као председника свих становника наше општине.

Квалификације и етикете које лепиш уз нас „туђе“ нећемо ни коментарисати, јер на том нивоу неотесаности можеш комуницирати само са ортацима из СНС клана. То је речник вашег картела лишеног нормалног, демократског политичког дискурса, што је логична последица чињенице да нисте ни окупљени око политичког програма нити партијске идеологије, већ тежње за узурпацијом власти ради остваривања криминалних злоупотреба.

Том реалношћу мотивисанима, од вас и не изненађују саопштења налик најновијем, које се односи на наше окупљање у недељу, у Кафаници. То саопштење је плод чињенице да се ни ти, као ни остали припадници СНС картела, не борите за опстанак на власти. Ви се борите да опстанком на власти останете на слободи, неосуђени за криминалне радње у којима сте до гуше огрезли, од дна до врха картела. Не можеш ти себе да замислиш као радника, на пример, у некој трафици, по губитку власти. И у праву си. Не можемо ни ми. Пре тога мораш одговарати за много ствари.

Смета ти наше окупљање у кафани. Да не мислиш да смо тебе требали да питамо где да се окупљамо?

Ми ћемо наставити нашу борбу за повратак државе и њених институција из канџи криминалаца у руке народа. Ти нас у томе сигурно нећеш спречити, а ни заплашити.

А дотле, уместо овако срамотних саопштења, било би примереније да нашим суграђанима објасниш: како и на шта сте потрошили скоро 12 милиона динара (100 000 евра) без одобрења, 141 милион динара (преко милион и 150 000 евра) супротно Закону и још 5,3 милиона (преко 40 000 евра) незаконито поделили себи за плате? Наравно, док си на власти за ово добијаш само опомену, али… Нећеш ти још дуго бити на власти, а онда ћеш одговарати, и не само за ово!

Општински одбор СзС Горњи Милановац

Фото: ГЗС