U čije ime je Ana Brnabić podržala kandidaturu za organizaciju Europrajda u Beogradu?

Nakon ovogodišnje ponovne zloupotrebe dece i vređanja verskih osećanja većine stanovnika Srbije na Gej paradi u Beogradu, umesto izvinjenja dobijamo vest da je Ana Brnabić kao predsednik Vlade Srbije, kandidovala Beograd za organizatora Europrajda 2022 godine.

Tim povodom pozivamo Anu Brnabić da nam odgovori na nekoliko pitanja:

–        Odakle joj pravo da kao predsednik Vlade svih građana ove zemlje podrži nešto što ogromna većina građana ne podržava? Da li su članovi i predsednik ove Vlade predstavnici naroda, kako stoji u Ustavu, ili predstavnici interesnih i lobi grupa?

–        Koliko novca Vlada Srbije i grad Beograd planiraju da izdvoje za organizaciju ovog događaja, s obzirom da se govori o budžetu od čak milion evra? Kako je moguće da novca nema za pomoć višedetnim porodicama, a za organizaciju Europrajda ima?

–        Kako Vlada Srbije planira da spreči zloupotrebu dece, vređanje verskih osećanja i poruke mržnje prema vernicima s obzirom da je to i na manjim gej paradama vrlo prisutna pojava. Ne želimo ni da zamislimo šta će biti ako se u Beogradu okupe gej aktivisti iz celog sveta sa čijih parada gledamo scene neverovatnih kršenja prava dece i društvenih vrednosti i pristojnosti.


Ukoliko Ana Brnabić želi da bude predstavnik jedne lobi grupe neka da ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije jer su ovakvi potezi, bez utemeljenja u volji građana koje navodno predstavlja, skandalozni.


Podsećamo da je lider Dveri, Boško Obradović pre dve godine u Narodnoj skupštini upozorio da gej lobi želi da uđe u sve pore našeg društva i države i da se neće zaustaviti na organizovanju gej parade u Beogradu, već da će krenuti po celoj Srbiji i težiti ka tome da homoseksualci imaju ne ista, već veća prava od svih ostalih. Obradović se tada zapitao šta zapravo želi taj lobi kada imaju i predsednika Vlade i sva moguća prava, a isto to se možemo ponovo zapitati danas nakon što je u septembru održano preko 10 gej parada širom Srbije.


Lider Dveri ističe da on zato, kao narodni poslanik, podržava Porodičnu šetnju koja se održava sutra, 27. septembra, u Čačku u 18 časova i da poziva sve Čačane da dođu i da svi zajedno pruže podršku porodičnim i tradicionalnim vrednostima koje su zapravo, sve više diskriminisane.


Info služba Dveri