Српски Покрет Двери - Лого
Search
U toku je nastavak državnog udara na Dveri

Čitava Vučićeva mašinerija je uključena u do sad najobuhvatniji napad na Dveri. Sve je počelo nakon što je predsednik Dveri, Boško Obradović dobio medijsku pažnju i pozitivne reakcije ljudi zbog oblačenja žutog prsluka u Skupštini i pozivanja na protest.

Kako su Dveri i Savez za Srbiju najozbiljniji oponenti vladajućem režimu iz straha od našeg rasta i probijanja medijskog mraka, iz straha od zajedničkih akcija opozicije i iz straha od uspeha građanskog protesta protiv nasilja, vlast je preduzela radikalne mere – upregli su kompletnu medijsku mašineriju i pokrenuli sve „spavače“ saradnike, koji im pomažu zarad oslobađanja od odgovornosti za dela za koja se terete, kako bi uništili Srpski pokret Dveri.


Nikako drugačije ne možemo da vidimo ovu hajku na Dveri i Boška Obradovića lično. Žena koja je promenila 4 stranke i nigde nije imala uspeha i koja je Dverima pre dve godine ukrala mandat, sada iznosi neistine o pretnjama. Još jednom pitamo zašto to nije uradila pre dve godine ili pre godinu dana? Zašto baš sada, dan pred protest protiv nasilja?
Posebno nam je žao što ni naš dojučerašnji član Srboljub Mickić, nije uspeo da se odupre ponudi vlasti: nema prijava protiv tebe, ali moraš da lažeš protiv Dveri. Posle određenih prijava protiv njega, za koje je nama tvrdio da su neosnovane, očigledno se nagodio za brisanje istih u zamenu za blaćenje Dveri i Boška Obradovića. 


Da ponovimo još jednom – u toku je najveći udar na Dveri do sada, ali verujemo da će Dveri i ovo izdržati, kao i sve udare vlasti do sada i da ćemo zajedno sa građanima na današnjem protestu uspešno reći NE nasilju u društvu.


Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: