Српски Покрет Двери - Лого
Search
Upozorenja Dveri se obistinjuju - migranti još agresivnije napadaju

Dveri osuđuju napad na radnike obezbeđenja i pokušaj ugrožavanja života građana Srbije od strane migranata, po već ko zna koji put.

Nakon napada na policajce dok su sprečavali tuču u migrantskom centru u Obrenovcu, migranti ponovo napadaju, i to ovog puta migranti su davili radnika obezbeđenja centra u Bogovađi. U tuči je učestvovalo i dete.

Definitivno je vreme za referendum po pitanju ostanka migranata u Srbiji, koji već duže vreme ugrožavaju bezbednost i uteruju strah na ulicama širom Srbije.
Šta rade Nebojša Stefanović i Bratislav Gašić? Zašto država ne reaguje i ne zaštiti prvo sve naše zaposlene u migranstkim centrima, ili da očekujemo da se neka naredna tuča migranata završiti ubistvom nekog od građana Srbije?

Dveri na političkoj sceni zastupaju one građane Srbije, koji su većina i ne podržavaju odluku Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, da se migranti naseljavaju u Srbiji, kao ni njegovu izjavu da će nam migranti pomoći u rešavanju problema nataliteta, po ugledu na politiku njegovog pokovitelja, Angele Merkel. Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: