Српски Покрет Двери - Лого
Search
Vanredno stanje u Lučanima

Kako je medijima preneo Boško Obradović, on je tražio vanredno zasedanje Predsedništva Saveza zbog toga što je policija počela da hapsi i privodi opozicione aktiviste.

„Policija hapsi sve opozicionare koji se na bilo koji način suprotstavljaju izbornoj krađi na 43 biračka mesta. U ovom trenutku u policijskoj stanici u Guči priveden je Borko Puškić, predsednik IO Dveri jer je sprečio da se u Kotraži koriste paralelni spiskovi.“ rekao je Obradović.


On je dodao da je i na drugim mestima gde su bilo opozicioni aktivisti bilo posmatrači Crte i Ofida prijavljivači neregularnoati policija legitimisala i vršila presiju nad upravo tim ljudima umesto da privodi SNS batinaše koji voze automobile bez tablica, presreću ljude i krše regularnost izbora.


„Ovo je dramatičan problem koji se prvi put pojavljuje na izborima u Srbiji. Policija je stavljena u službu jedne stranke, u službu pritisaka na opoziciju i u službu zaštite batinaša. Predsedništvo Saveza će na vanrednoj sednici odlučiti o daljim koracima.“ – rekao je Obradović.


 

Pres-služba Saveza za Srbiju


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: