Женска снага Двери најоштрије осуђује и ограђује се од става Драгана Спасића који је изнео на свом личном ФБ профилу, и наглашавамо да он не представља политику Двери.

Наша полтика је јасна и заснива се на јачању породице као полазне основе сваког друштва. Улогу жене као мајке, која се поштује и уважава као биће, без обзира на њено политичко опредељење, као и политичку припадност чланова њене породице.

Оштро осуђујемо све режимске медије, који лични став поједница приписују Бошку Обрадовићу и Дверима, настављајући тако да на веома перфидан начин креирају слику у јавности о њему као насилнику, а посебно насилнику према женама.

Знамо да је бахату напредњачку власт заболело што су Двери и Бошко Обрадовић препознати као истински борци и родољуби и на југу Србије, па су брже-боље након успешне акције Двери у Врању и прослављања Св. Димитрија у Прешеву, пожурили да преко режимских таблоида  дискредитују председника Обрадовића помоћу објаве неодговорног појединца. Зато поздрављамо брзу одлуку извршног одбора Двери, који је разрешио Драгана Спасића свих функција и покренуо дисциплински поступак.

Овакво таргетирање и стигматизација није нам страно, али нећемо се више борити само демантима, већ и јасним уздизањем својих ставова за чије остварење се морамо борити по сваку цену, и у томе нас неће спречити нити режимски медији, нити неодговорни појединци у сопственим редовима.

Женска снага Двери