Српски Покрет Двери - Лого
Search

Женска снага Двери најоштрије осуђује најновију сатанизацију председника Двери, Бошка Обрадовића, као и целог Покрета. Повод ових напада је твит особе која више од годину дана није члан Двери, управо из разлога што не може бити носилац политичке идеје Двери и ми се у потпуности ограђујемо од ње.

Међутим, позадина нове сатанизације, гнусног етикетирања као и стварања лажне слике о нама као насилницима и фашистима лежи у чињеници да су Двери странка модерног конзервативизма, а породична политика представња суштину наше политике.

У нашем Покрету су самосвесне жене које су прозреле превару неолибералне филозофије која жели да декомпонује породицу, промовише ЛГБТ а од жене прави комерцијалну, потрошачку феминистичку праксу.

Без обзира на нападе и деградацију ми ћемо наставити нашу борбу за морал, правду, породицу, децу, као и све оне животне вредности на којима нормално и уређено друштво почива. Од надлежних институција захтевамо хитну реакцију и покретање одговорности за изговорену јавну реч.

Драгана Милићевић, председница Женске снаге Двери

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: