Српски Покрет Двери - Лого
Search
Omladina Srpskog pokreta Dveri: Princip odgovornosti u ovoj zemlji ne postoji

Omladina Srpskog pokreta Dveri izvela je juče u centru grada performans „Turnir u SNS-monopolu“, u znak protesta zbog svih malverzacija trenutne vlasti koje su kulminirale sa činjenicom da ministar Vulin nije odgovarao zbog skandala sa kupovinom stana. Na poljima monopola upisan je stan ministra Vulina, fantomi iz Savamale, namešteni tenderi i brojne druge teme koje bole građane.

Omladinu je podržao i narodni poslanik Dveri Srđan Nogo, koji je tom prilikom istakao da je monopol Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića zatvorio sistem u Srbiji, a ljudi bliski vlasti drže 99% novca i moći i istakao je da je omladina Dveri na šaljiv način odlučila da pokaže kako danas izgleda Srbija i kako SNS upravlja i vlada Srbijom. „Kad neko da takav odgovor da je 23 puta išao u Kanadu i prenosio po 9.000 dolara, očigledno laže i nema problem da se sprda sa građanima Srbije. To je krajnji stepen osionosti. Krajnje je vreme da se i mi svi trgnemo i da podignemo glas. Jer prosto to sve prolazi zato što mi ćutimo. Dok god ćutimo oni mogu da rade šta žele, a to je pogrešno jer mi smo većina u ovoj zemlji“- istakao je Nogo.


Jelena Vujanović je, u ime omladine, izjavila da su odlučili da se malo poigraju jer se ova vlast već dugo igra sa inteligencijom svih nas. „Od 24 stana u Bugarskoj, preko priče o otvaranju firme sa ličnom kartom Andreja Vučića do 200 000 evra od tetke iz Kanade – sve su to teme za nekog novog Nušića. Na žalost ta dešavanja nisu plod mašte talentovanog pisca već naša realnost. Princip odgovornosti više ne postoji i to je ono na šta naš performans ukazuje.“ – rekla je ona.

 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: