Dveri u novoj kampanji: Oslobodićemo mlade straha

Dok se najzlonamerniji napadi na Dveri i Boška Obradovića uveliko šire i planiraju, Dveri ne odustaju od svoje izvorne ideje i odbrane porodice. Iz Užica Dveri kreću u novu kampanju „Porodica, odbrana i novi dani“.

U svečanoj sali Skupštine Grada, prisutnima su se obratili dr Vladimir Dimitrijević, v.d predsednika Političkog saveta Dveri, Radoš Pejović, predsednik Saveta za porodicu Dveri i Vladimir Ristović predsednik GrO Dveri Užice.
Ristović je irazio zadovoljstvo što je iz Užica krenula nova kampanja Dveri, koja predviđa da obiđe sve opštine i gradove u Srbiji, a čiji je cilj buđenje nade srpskom narodu u smisao stvaranja porodice.


„Postoje izvesne aksiome društvenih nauka koje su zasnovane na milenijumskim iskustvima čovečanstva. Među njima su i ove: nemoral vodi do razaranja porodice; razaranje porodice vodi društvenoj nestabilnosti; društvena nestabilnostg vodi slomu civilizacije. Dakle, seksualni promiskuitet, bračno neverstvo i pornogrfija dovode do širenja polno prenosivih bolesti, razvoda i razgradnje porodice, a to znači nestabilnost u društvu, nestanak građanskih vrlina, pad nivoa obrazovanja, a porast kriminala, otuđenja i samoubistava među mladima. Da bi se obnovilo društvo, neophodna je obnova istinske ljubavi, roditeljstva i porodičnosti” – rekao je Vladimir Dimitrijević.
Radoš Pejović je istakao da ako smo ratove preživeli, ovo doba rijaliti programa i antiporodične propagande sigurno nećemo, ako ne odbranimo porodicu. „Zato se kampanja zove baš tako, porodica, jer je na najvećem udaru, odbrana, jer je naša obaveza da svi stanemo u odbranu porodice i roditeljstva, novi dani, jer Dveri žele da mlade oslobode straha od stvaranja porodice i ukažu na bolje dane za sve, ako se ujedinimo“.


Pejović je dodao da je vlast stvorila takav sistem straha, da niko više u Srbiji ne sme slobodno da korača. „Nećemo im dozvoliti da nam ubiju nadu, da nam ubiju ambiciju, da govore da ne vredimo ništa i da smo lenji. Moramo da budemo hrabri i ne dozvolimo da nas strah vodi kroz život, jer život je mnogo lepši od ovog što nam ova vlast nudi, a sve zavisi od nas, da li ćemo prihvaiti strah ili borbu za život“ – zaključio je Pejović.Info služba Dveri