Akcija Saveta žena Dveri na Tašmajdanu: Da vaskrsne ljubav za vaskrs Srbije

Savet žena Srpskog pokreta Dveri organizovao je juče, na hrišćanski praznik Cveti, druženje sa decom u Tašmajdanskom parku. Naše članice pravile su vence od cveća i zajedno sa svojom decom delile balone mališanima koji su prolazili parkom.

Akcija je prošla u odličnoj atmosferi, roditelji koji su prolazili parkom sa svojom decom imali su samo pozitivne komentare što se tiče same akcije, ali i porodične politike našeg Pokreta o kojoj se razgovaralo.
Koordinator Saveta žena Dveri Danijela Perišić rekla je da je Ženska snaga Dveri odlučila da napravi akciju Pokreta baš na Cveti u iščekivanju najradosnije hrišćanskog praznika Vaskrsa.


„Srpski pokret Dveri je oduvek u svom programu i svom radu porodicu stavljao na prvom mesto i upravo iz tog razloga smo došle ovde da sa našim porodicama obeležimo ovaj dan, da poželimo svima srećne predstojeće vaskršnje praznike. Takođe želimo da svi zajedno izrazimo veliku nadu i iščekivanje da će doći vreme kada će i u Srbiji prave vrednosti dobiti na značaju i kada će porodica biti u fokusu društva, a ne sve one neprimerene stvari koje nam se propagiraju“, rekla je ona.


Član Saveta žena Dveri Dragana Milićević poželela je da vaskrsne ljubav za vaskrs Srbije.

 


Savet žena Dveri