Savet žena Dveri: Osuđujemo zloupotrebu žena od strane SNS

Savet žena Dveri apsolutno osuđuje ponovnu zloupotrebu žena od strane Vučića, Vesića i drugih režimskih Jutki.

Danas je u svom radu osujećeno više narodnih poslanika Republike Srbije, odbornika Skupštine grada Beograda kao i predsednik jedne gradske opštine, sramnim činom “večitog zamenika gradonačelnika” – Gorana Vesića. On je zloupotrebio manji broj žena, među kojima je bilo i onih sa istaknutim funkcijama u SNSu, na taj način što ih je pozvao i postavio ispred ulaza u Skupštinu grada Beograda, kako bi onemogućile odbornike opozicije da uđu u gradsku kuću i mirno predaju svoje zahteve i da iskažu nezadovoljstvo povodom uništavanja Beograda od strane gradske vlasti.


Mi se upravo borimo da ni jedna žena u Srbiji ne bude prinuđena da ružnim povicima, psovkama i scenama po već viđenom scenariju služi za prikrivanje malverzacija vlasti kojih je sve više i koje je sve teže sakriti od očiju javnosti. Sve mi smo i poslovne žene, i nečije majke i supruge i nikada ne bismo tolerisale nasilje prema ženama, a nasilje je upravo ono što je Vesić danas uradio nateravši ove žene na onakvo nedostojanstveno ponašanje.


Na ovaj način je pokazana sva bahatost, bezobzirnost i nebriga vlasti za Beograđane, ali i za sve žene bez obzira da li su u vlasti ili opoziciji, čemu se kao pre svega porodični Pokret oštro suprotstavljamo i osuđujemo


Žene iz Dveri će se uvek boriti za dostojanstvo i bezbednost svake žene u Srbiji računajući i naše koleginice iz SNS koje su na ovako sraman način zloupotrebljene i ponižene.


 

Info služba Dveri