Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ženska snaga Dveri: Tražimo izvinjenje SNS-a ili dokaze o nasilju

U beskonačnom nizu sramnih aktivnosti SNS-a nalazi se i selektivna borba protiv nasilja nad ženama. Nažalost, početkom ove godine u Srbiji je ubijeno 30 žena, a istraživanja pokazuju da je svaka treća žena pretrpela neki vid nasilja. Umesto da se režim sistemski suoči sa ovim strahoviti problemom na koji Dveri neprestano ukazuju, naprednjaci, na čelu sa Vučićem lično, nastavljaju sa lažima i selektivnom i licemernom zaštitom žena.Jedan od najbeskrupuloznijih projekata SNS je predstaviti porodični pokret Dveri i predsednika Boška Obradovića kao nasilnike. SNS svoje članice brutalno podmeće u inscenirane performanse navodnog nasilja, a režimski mediji zatim nastavljaju hajku i širenje laži. Koliko je SNS u tome agresivan i bezočan dokazuju i snimci sa lica mesta, dostupni na društvenim mrežama, koji jasno pokazuju da nasilja nije bilo, da je sve jeftina naprednjačka predstava, loša gluma i gotovo pa promiskuitetno ponašanje članica SNS u nastojanjima da po partijskom zadatku dokažu da je Boško nasilnik. Apelujem na funkcionere SNS da prestanu da zloupotrebljavaju i podmeću žene, da ih ne primoravaju na takva poniženja zarad partijskih podlih igara. Sve su to nečije majke, supruge, sestre i zaslužuju poštovanje i uvažavanje. Tužno je, ali da su na istom nečasnom zadatku odaje ih prepoznatljiva retorika, rečnik, drsko ponašanje i iznad svega – nedostatak argumenata. Jeftini pokušaji ovih žena da isprovociraju Boška Obradovića na neprimereno ponašanje, neutralnom posmatraču deluju otužno i veoma ponižavajuće i izazivaju sažaljenje prema ženama a gnev prema nalogodavcima.
Protiv Boška Obradovića ne postoji nijedna krivična prijava, nijedna istraga, nikakav postupak nije pokrenut za sve ovo vreme naprednjačkog iživljavanja nad njim i Dverima u celini. Postoje samo klevete i histerična hajka režimskih medija.
Odbornička grupa SNS u Beogradu je sve te zloupotrebljene žene iz SNS-a dodatno ponizila, prikazavši sve u nizu, kao navodne primere  nasilja. Prećutali su samo da je i sudski veštak utvrdio da je Gordana Uzelac lagala o navodnim povredama, da je Maja Gojković izbegla suočavanje radi utvrđivanja istine, da je Maja Pejčić kojoj je navodno Boško zavrtao ruku nagrađena još jednom državnom funkcijom, da ne postoji nijedan jedini dokaz za sve što o Bošku orkestrirano, planski i bez trunke stida i časti lažu u kontinuitetu, uporni u taktici da sto puta ponovljena laž postaje istina.
 Najnoviji ispad  Dijane Hrkalović, zvanično državnog sekretara MUP-a, a u stvarnosti samo još jedne SNS aktivistkinje u Vučićevoj menažeriji, napokon je sasvim ogolio nasilnu politiku SNS-a prema sopstvenim članicama.
Pravi razlog zbog kojeg je Dijana Hrkalović bukvalno istrčala pred Boška Obradovića u policijskoj stanici bio je njen partijski zadatak – učiniti Boška nasilnikom nad ženama. Hrkalović je svojim pogledom i neverbalnom komunikacijom u celini, pokazivala bezgraničnu mržnju i prezira, a njene prve reči upućene Bošku bile su „ Ti što biješ žene…“  Scenario jadan i prepoznatljiv. Srećom, poučen ranijim iskustvima Boško je uspešno održavao bezbednu udaljenost od nje, kako ne bi imala priliku da inscenira napad, iako je kasnije navodila da je bila brutalno vređana. Njena laž je lako proverljljiva, snimci su ostupni na internetu.
Pre ili kasnje, ova monstruozna mizogena politika naprednjaka okrenuće se protiv njih samih. Zato bi bilo dobro i korisno za sve žene u Srbiji da SNS prestane da zloupotrebljava svoje članice i da napokon počne iskrenu borbu za bezbednost i ravnopravnost svih žena. Ministarke iz redova SNS pričaju o ravnopravnosti polova samo kada očekuju neke jeftine političke poene, sezonski i parcijalno, a najbolji dokaz je to što nacrt najavljenog Zakona o rodnoj ravnopravnosti o kojem se godinama govori, nije ni ušao u proceduru.
Naposletku, Vučić i njegovi partijski lažovi su dužni da dokažu izjave ili se izvine svim ženama u Srbiji, a u prvom redu članicama Dveri, jer lažima o Bošku Obradoviću i Dverima oni od svih nas čine promotere nasilja, što nijedna od nas ne zaslužuje.
Sve žene u politici svoje političke i moralne ideje predstavljaju svojim ponašanjem, stavom, izjavama, javnim nastupima, odevanjem i odnosom prema okruženju, pa će svaki građanin i sam zaključiti šta je prava istina i ko su pravi nasilnici.


 

Ženska snaga Dveri
Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: