Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Остала нам је само побуна

Све вредности, а на првом месту демократија и владавина закона у Србији су уништени. Извршен је државни удар, укинута Народна скупштина, противуставно уведено ванредно стање и заведена тиранија Тројног пакта председника Републике, председника Владе и председника Скупштине.     

Савет Двери за културу: Напредњачкој елити култура није битна

Јуче је усвојен ребаланс Буџета за 2020. годину, у коме је додатних 5,1 милијарду евра распоређено различитим корисницима као пакет економских мера Владе за помоћ угроженој привреди и грађанима због пандемије КОВИД-19 вируса.

Гордана Маринковић Савовић: Вучићев страх и страх његовог картела је све већи

Синоћном демонстрацијом силе, непоштовања, начина на који је изабрано да се одговори на лупање у шерпе, а то су бакљаде, огромни разгласи, наснимљени повици, јер нема подршке грађана, све ово заправо најбоље илуструје једно – страх Вучића и његовог картела.

Бошко Обрадовић: Идем на протест у 18 испред Народне скупштине – Полицијски час више не постоји, синоћ је укинут од стране СНС

На позив народног посланика Српске напредне странке Владимира Ђукановића из скупштинске сале да се грађани укључе у подршку председнику СНС Србије Александру Вучићу и устану против буке против тираније која свако вече одзвања Србијом у 20, 05 – синоћ у договорено време у 20, 30 нико од грађана се није одазвао. Тако су чак и […]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: