Српски Покрет Двери - Лого

Милица Мишковић: Око породичних вредности не сме бити подела

Искрено се надам да ће, после суботе и противно одлуци Управног суда одржане шетње у оквиру Европрајда, грађани најзад схватити да се овде не ради ни о каквој борби за људска права, бољем положају у друштву ЛГБТ особа, борби против дискриминације или за показивање њихове „љубави“.

    Једино што смо могли да видимо јесте скрнављење онога што нам је највредније у животу, а то је породица. Извргавали су руглу наше светиње, нашу веру, цркву и нашу традицију. Желе да нам наметну своју идеологију као нешто што је природно и потпуно нормално и да се увуку у сваку пору друштва и институција, уз помоћ власти.

Годинама уназад смо говорили о томе како ће доћи дан када ће почети да своју идеологију промовишу деци и омладини и тај дан је дошао. Налазе се у уџбеницима за основну школу, промоција ЛГБТ идеологије се води директно кроз основно образовање малолетних лица и деце. Да ли је то нешто чиме треба да се поносимо? Да ли ћете бити поносни када се сутра ваше дете врати из школе и каже да има осећај да је „рођено у погрешном телу“ – како је наведено у једном од уџбеника? Или можда када вам буду рекли да су родно неутрални, односно да могу бити и мушко и женско?

Молим вас, мислите о овоме на време, пробудите се, отворите очи и мислите на будућност ваше деце. Будимо оно што јесмо и боримо се за наше породичне, истинске и праве вредности. Ово није питање политичког опредељења, ово није питање око ког смемо да се делимо, већ треба и морамо бити јединствени.

Наша борба је тек почела!

Милица Мишковић

Члан Савета омладине Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: