Српски Покрет Двери - Лого
Search

Милица Мишковић: Око породичних вредности не сме бити подела

Искрено се надам да ће, после суботе и противно одлуци Управног суда одржане шетње у оквиру Европрајда, грађани најзад схватити да се овде не ради ни о каквој борби за људска права, бољем положају у друштву ЛГБТ особа, борби против дискриминације или за показивање њихове „љубави“.

    Једино што смо могли да видимо јесте скрнављење онога што нам је највредније у животу, а то је породица. Извргавали су руглу наше светиње, нашу веру, цркву и нашу традицију. Желе да нам наметну своју идеологију као нешто што је природно и потпуно нормално и да се увуку у сваку пору друштва и институција, уз помоћ власти.

Годинама уназад смо говорили о томе како ће доћи дан када ће почети да своју идеологију промовишу деци и омладини и тај дан је дошао. Налазе се у уџбеницима за основну школу, промоција ЛГБТ идеологије се води директно кроз основно образовање малолетних лица и деце. Да ли је то нешто чиме треба да се поносимо? Да ли ћете бити поносни када се сутра ваше дете врати из школе и каже да има осећај да је „рођено у погрешном телу“ – како је наведено у једном од уџбеника? Или можда када вам буду рекли да су родно неутрални, односно да могу бити и мушко и женско?

Молим вас, мислите о овоме на време, пробудите се, отворите очи и мислите на будућност ваше деце. Будимо оно што јесмо и боримо се за наше породичне, истинске и праве вредности. Ово није питање политичког опредељења, ово није питање око ког смемо да се делимо, већ треба и морамо бити јединствени.

Наша борба је тек почела!

Милица Мишковић

Члан Савета омладине Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: