Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Национално окупљање је државотворна снага која следећа долази на власт

Данас предајемо заједничку изборну листу коалиције Српског покрета Двери и Српске странке Заветници која носи име Национално окупљање — државотворна снага. 

     Ово је прва изборна листа опозиције која је до сада предата у овом изборном процесу и говори о снази наше коалиције на републичком нивоу. Овим смо остварили сан многих родољуба који се залажу за укрупњавање и уједињавање наших опозиционих патриотских и државотворних снага. Већина грађана Србије је против уласка у ЕУ и НАТО, против санкција Русији, против француско-немачког ултиматума о признању лажне државе Косово, за сваку врсту подршке Републици Српској и свим Србима у региону и расејању. Ми ћемо бити њихов глас на овим изборима и гарантујемо да нема калкулација и трговине националним и државним интересима.

Желео бих да се захвалим свима који су дали потпис подршке нашој изборној листи, као и свим нашим активистима који су учестовали у припреми документације у овако брзом року. То говори да смо спремни за велика политичка дела. Сада сви они који су против садашње власти, али не и за повратак на време бившег режима, имају за кога да гласају.

Ово је нова генерација српских политичара која је ставила Србију на прво место, а не ЕУ или било шта друго. Наша отаџбина је у опасности под сталним уценама и притисцима из Брисела. Време је да изађемо из бриселског затвора и вратимо ову државу у наше руке — да се ми питамо и одлучујемо како ћемо живети у Србији.

Да се поштује наш територијални суверенитет, да се поштује да су Косово и Метохија саставни део Србије, да се поштује наша традиција и наш духовни и национални идентитет, да се поштују породичне вредности, да се поштују домаћи привредник и домаћи пољопривредник, да се поштује и чува наша животна средина, да се много више него до сада цени и поштује све што је домаће и наше.

И да економски прогледамо: да више никада наше паре не иду странцима, већ домаћим предузетницима. Да немамо само стране банке, стране трговинске ланце и стране компаније као политику Владе Србије, већ да на прво место дође наш домаћи економски интерес. Да заштитимо грађане од огромног скока цена и пада животног стандарда, да новац уложимо у замену увоза домаћом производњом и извозом и да домаћи произвођач постане најбитнији за ову државу.

Ми то можемо — заједно. Заједно смо јачи и зато је Национално окупљање, као нова државотворна снага која следећа долази на власт у Србији, отворена за све друге патриоте којима је Србија на првом месту. Снага је у Србији, снага је у нама који волимо ову земљу, време је за окупљање!

Време је за нешто ново, снажно, српско, сложно!

Добро дошли!

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: