Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Одговор Ани Брнабић, Чанку, Шутановцу и Ђиласу

Када вас истовремено нападну Ана Брнабић, Ненад Чанак, Драган Шутановац и Драган Ђилас онда знајте да сте на правом путу. Садашњи и бивши режим увек уједине снаге када осете опасност да се појављује неко трећи да разбије њихов монопол на бављење политиком у Србији у последњих више од 30 година.

Српски покрет Двери је прва политичка организација у нашој држави која је ставила породицу на прво место у свом политичком програму. Више од деценије се залажемо за државну подршку рађању, младим брачним паровима, породицама са децом и брачним паровима који немају деце. Заиста је монструозна клевета и опака лаж да смо се било када успротивили било којој врсти помоћи брачним паровима без деце да се остваре као родитељи, јер смо свесни колики је то проблем данас у Србији. Сви у свом личном окружењу имамо рођаке и пријатеље који се боре за потомство, одлично разумемо кроз шта све пролазе у тој борби и пружамо им пуну подршку. То, дакле, никада није било спорно и увек смо подржали све што држава ради у правцу подршке вантелесној оплодњи. Али, остајемо при ставу да најновија иницијатива има за прави циљ развој сурогат материнства у Србији, комерцијализацију трудноће и заобилазни, противзаконити начин да геј парови усвајају децу мимо свих закона државе Србије, као што је то прва урадила Ана Брнабић. Такође, сматрамо да држава треба да подржава брак и природну породицу а не ЛГБТ права, да истиче вредности родитељства, очинства и материнства, да поштује светињу живота детета које треба да има и оца и мајку, а не родитеља број 1 и родитеља број 2, две маме или да не зна ко му је отац.

Исто овако су нас нападали и оптуживали за фашизам када смо пре много година открили да је Дијана Хркаловић експонент мафије на месту државног секретара МУП-а, да се Небојша Стефановић и његова породица баве трговином оружјем са места министра полиције, да Ана Брнабић намешта државне послове своме рођеном брату и не може да докаже порекло своје имовине, да лажни приватни факултети штанцују лажне дипломе за напредњачке кадрове без високог образовања, да мигранти врше кривична дела и илегално улазе у нашу земљу путем кријумчарских канала под контролом актуелне власти, или критиковали речи председника СНС да ћемо наталитет најбоље повећати као Немачка доласком миграната… Због сваке од ових наших критика садашње власти трпели смо жестоке нападе и вређања, а онда се испоставило да смо за све били у праву.

Таквој власти се не може ништа веровати па ни кад раде нешто наизглед племенито и „увозе” донорски репродуктивни материјал из иностранства за потребе вештачке оплодње, а заправо екстрапрофита њима блиских фирми. Пружамо пуну подршку свим брачним паровима који се боре за потомство, али питамо зашто држава Србија нема домаћу банку репродуктивног материјала и зашто није поведена кампања да се повећа број домаћих донора репродуктивног материјала већ се „увози” из иностранства? И ко је тај који „увози”, односно зашто не улаже у домаћу банку донора?

Посебну сумњу изазива опасно експериментисање са биотехнологијама које већ дуже време ради Ана Брнабић са Светским економским форумом на челу са Клаусом Швабом који за циљ има узимање нашег генетског материјала за потребе контроверзних биолошких лабораторија које су пронађене у Украјини и широм света.

Већ се толико пута показало да ова власт ради за стране интересе и да им се не може веровати, а сада од нас праве заморчиће светских биотехнолошких екперимената који се крију под маском вештачке интелигенције и четврте индустријске револуције. Зашто се овакви екпериментални центри отварају у Србији и нигде друго у окружењу? Да ли смо баш толико напредни када огроман број грађана Србије још увек нема канализацију, струју или грејање?

Зато позивамо све грађане Србије на опрез када имају посла са Аном Брнабић и актуелном влашћу. Александар Вучић такође свакако није стручан нити је у његовим уставним надлежностима као председника државе да се бави „увозом репродуктивног материјала”, већ позивамо власт на јавну расправу на ову тему у којој ће учествовати стручњаци из разних области. Ово није тема за нас политичаре већ за стручна лица из различитих области, а јавне расправе нема.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: