Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Отворено писмо Александру Вучићу – Или сте за Европрајд или за слободну и независну Србију!

Г. Председниче,

     Да ли је Србија слободна земља или колонија? Зар ћемо бити прва православна земља у којој се организује централна европска промоција хомосексуализма, трансродности и свих других изопачености? Само у колонијама странци одређују како се живи и прописују вредности које се морају поштовати. Најављени Европрајд је лакмус тест да ли смо слободна и независна држава или западна колонија којом влада колонијални управник. На Вама је одлука коме ћете се приволети: окупатору или слободи народа и државе.

Навешћу два, истина ретка примера када сте као председник Србије показали да можете да се одупрете налозима колонијалних господара, што апсолутно подржавам: када нисте увели санкције Русији и када сте дали изјаву против доношења закона о легализацији хомосексуалних бракова, након чега Влада под Вашом контролом овај закон није ни доставила у скупштинску процедуру. То нам говори да ако председник СНС-а лично мисли и каже да Европрајд треба отказати – он ће бити и отказан. Све је, дакле, у Вашим рукама.

Међутим, Ви имате и друго лице које преовладава у ових 10 година Ваше личне владавине. Управо је након доласка СНС-а на власт уведено редовно одржавање геј парада и максимална подршка државе овој срамној манифестацији којој се противи већина грађана Србије и све традиционалне верске заједнице, која крши јавни морал и породичне вредности. Ваши министри су редовни учесници геј парадирања српском престоницом. Ви сте поставили особу нетрадиционалне сексуалне оријентације прво за министра па потом и за председника Владе Србије иако за то није имала никакве стручне квалификације. Ваша владајућа већина је усвојила скандалозни Закон о родној равноправности којим се омогућава да се дете пре подне осећа као мушко, поподне као женско, а увече као међупол. Ви сада саветујете побожним и породичним људима да напусте Београд док траје Европрајд и нападате српске епископе који су дигли глас у име већине којој је доста да ћути и трпи наметање ове антихришћанске и антипородичне идеологије. Ваш премијер је дао гаранције за одржавање Европрајда чиме је Србија изабрана за европски центар нове заразне болести тзв. мајмунских богиња које се највише шире управо међу хомосексуалцима.

У овим случајевима Ви очито или не знате шта радите или сте нечим притиснути од стране Ваших западних партнера да све ово морате да извршавате. Али, Србија не мора и то сте могли да се уверите на величанственој породичној шетњи и литији која је одржана у Београду и које ће бити поново у још масовнијем облику ако Европрајд не буде отказан.

Зато Ваша медијска заклињања да сте лично против геј параде не значе ништа сем додворавање бирачком телу СНС-а које у апсолутној већини по овом питању мисли исто што и Српски покрет Двери. Дакле, не признајемо Вам то да сте лично против али мора да се одржи. Не мора јер ми нисмо и нећемо да будемо западна колонија. Народ и Црква су устали против окупације. Време је да се и Ви определите да ли сте дефинитивно за Европрајд и Србију као колонију или сте за слободну и независну државу?

Немојте ми само рећи како је ово небитно питање. Ако је небитно и – додао бих – непотребно, онда га откажите. А знамо да овде није у питању само геј парада већ парадирање западног колонијализма кроз све сфере нашег друштва и државе. Прво иде геј парада, па онда НАТО парада. Прво забоду заставу а онда окупирају. Окупатор би да промени наше вредности, нашу свест, нашу традицију, наш јавни морал. Против тога се ми боримо.

Изаберите на којој сте страни, г. Председниче! Будите на страни већинске Србије, свога народа, наших традиционалних вредности!

 

У Чачку, 16. августа 2022.

Бошко Обрадовић

народни посланик и председник Српског покрета Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: