Делегација Двери примљена у Краљевском Двору

У Дворском комплексу династије Карађорђевић у Београду уприличен је пријем за делегацију Српског покрета Двери. Делегацију је примио Њ.К.В. Престолонаследник Александар Карађорђевић, старешина Краљевског Дома Карађорђевића, у друштву са најближим сарадницима и члановима удружења Краљевина Србија.

Делегацију Двери чинили су: Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери и будући шеф посланичке групе Двери у Народној скупштини, Борко Пушкић, будући народни посланик и председник Извршног одбора Двери, Радмила Васић, потпредседник, будући народни посланик и председник Двери Београда, Ивана Стојановић, председник Двери Војводине, Зоран Павловић, организациони секретар и др Андреј Митић, интернационални секретар Двери. Пријему је присуствовао и Вук Јефтић, представник Равногорског покрета, партнерске организације из Патриотског блока.

Представници Двери представили су Његовом Краљевском Височанству планове рада будуће посланичке групе у Народној скупштини. Изражено је задовољство што је тема обнове монархије поново политички актуелна, као и жеља да се отвори широка јавна расправа у Скупштини и медијима на ову тему која је била забрањена последњих 70 година. Такође је изражена спремност за даљим проширивањем сарадње са свим родољубивим и монархистичким политичким опцијама.

Инфослужба Двери

Share on whatsapp