Српски Покрет Двери - Лого

Делегација Двери примљена у Краљевском Двору

У Дворском комплексу династије Карађорђевић у Београду уприличен је пријем за делегацију Српског покрета Двери. Делегацију је примио Њ.К.В. Престолонаследник Александар Карађорђевић, старешина Краљевског Дома Карађорђевића, у друштву са најближим сарадницима и члановима удружења Краљевина Србија.

     Делегацију Двери чинили су: Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери и будући шеф посланичке групе Двери у Народној скупштини, Борко Пушкић, будући народни посланик и председник Извршног одбора Двери, Радмила Васић, потпредседник, будући народни посланик и председник Двери Београда, Ивана Стојановић, председник Двери Војводине, Зоран Павловић, организациони секретар и др Андреј Митић, интернационални секретар Двери. Пријему је присуствовао и Вук Јефтић, представник Равногорског покрета, партнерске организације из Патриотског блока.

Представници Двери представили су Његовом Краљевском Височанству планове рада будуће посланичке групе у Народној скупштини. Изражено је задовољство што је тема обнове монархије поново политички актуелна, као и жеља да се отвори широка јавна расправа у Скупштини и медијима на ову тему која је била забрањена последњих 70 година. Такође је изражена спремност за даљим проширивањем сарадње са свим родољубивим и монархистичким политичким опцијама.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: