Српски Покрет Двери - Лого

Двери најоштрије осуђују одлуку Александра Вучића да Србија гласа за суспендовање Русије из Савета за људска права УН!

Све маске су пале. Још нису ни проглашени званични резултати избора у Србији, а Александар Вучић је почео брже-боље да испуњава обећање својим менторима на Западу и нанесе највећу срамоту држави Србији са несагледивим безбедносним, економским и историјским последицама – суспендовањем Русије из Савета за људска права УН.

    Пошто је пре овог догађаја само још Либија 2011. године била суспендована из овог тела, постављамо питање да ли Александар Вучић прижељкује за председника Русије Владимира Путина исту судбину као и Муамер-ел-Гадафију и да ли планира да можда у томе саучествује?

Србијо, овим чином наша држава ће доспети на листу непријатељских држава Руске Федерације, на шта је Русија упозорила све државе поверљивим нотом пред данашње гласање на иницијативу САД, чак и да ће непријатељским гестом сматрати уздржаност или неучешће на гласању!

Србијо, овим гласањем заједно са НАТО сателитима Албанијом, Северном Македонијом и Црном Гором, Вучић се сврстао на страну НАТО у сукобу са Русијом и са онима који су предлагали Резолуцију о Сребреници у УН!

Србијо, Вучић је издао Русију и сада нема препреке за коначну издају Косова и Метохије!

Поред тога спрема се и издаја народне воље унутар Србије и улазак у власт са антируским и антисрпским снагама!

Српски покрет Двери обећава руском народу да ће првог дана по доласку на власт поништити све Вучићеве срамне одлуке уперене против Русије и вратити Србији част и достојанство!

Срби и Руси, браћа заувек!

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: