Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Подршка свенародном покрету против Европрајда

Српски покрет Двери подржава све мирне и ненасилне грађанске иницијативе и догађаје који се противе организацији овогодишњег Европрајда у септембру у Београду и позива своје чланове и присталице да им се придруже.

    Свакога дана је све више породичних људи, црквених великодостојника, интелектуалаца, про-породичних и патриотских организација које су против ове срамне манифестације која вређа јавни морал већине грађана Србије и због тога мора бити отказана.

Време је за очување традиционалних вредности, а не разбијање породице. Европрајд треба отказати из моралних, финансијских, здравствених и безбедносних разлога.

Глас породичних људи сада се поново чује и у Народној скупштини и посланичка група СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ – ПАТРИОТСКИ БЛОК затражиће званично отказивање Европрајда и доношење закона о заштити деце од промоције хомосексуализма и трансродности, уз казнене одредбе за све који то чине.

Позивамо све који су против Европрајда да ујединимо снаге у борби за очување духовних, моралних и породичних вредности српског народа и свих традиционалних верских заједница у Србији.

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: