Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Вучић и Ђилас имају идентичну политику и истог газду

Покушаји Драгана Ђиласа да „из петних жила“ објасни грађанима Србије да нема сарадњу са Александром Вучићем, поприма облике озбиљне трагикомедије. Оно што је суштински јасно, јесте да Вучић и Ђилас имају идентичну политику која се најбоље огледа у ставу да „ЕУ нема алтернативу“, али и у прихватању француско-немачког споразума којим би Србија признала независност лажне државе Косово. Такође, Вучић и Ђилас имају истог газду, америчког амбасадора Кристофера Хила, по чијим налозима и креирају своје идентичне политике. 

       Из ових разлога, ова два човека и њихове политичке странке представљају подједнаку опасност по интерес Србије и њених грађана, јер су она персонификација свега лошег што у Србији траје преко 30 година. Један је сада на власти, други је био у претходној, а за све то време грађани Србије живе све лошије.

Са друге стране, Драган Ђилас потенцира како је ССП најјача опозициона странка, што је такође ноторна неистина. По свим истраживањима рађеним у последње време Двери и ССП имају подједнаку подршку грађана, док Нови ДСС који промил више. Такође, удружени патриотски блок државотворне опозиције представља убедљиво другу политичку снагу у Србији, која има далеко веће поверење грађана од удружене проевропске опозиције. Ђилас покушава да превари грађане Србије и слоганом „Правац Европа“, иза кога се крије улазак Србије у ЕУ по сваку цену. Да жели да буде поштен слоган би гласио „Правац ЕУ“, јер је Европа нешто потпуно другачије од „великог брата“ из Брисела који покушава да буде надзорни орган и да поништава суверенитет држава. Међутим, оно што Драган Ђилас не види јесте нова Европа, у којој побеђују конзервативне снаге, а са којима Српски покрет Двери има одличну сарадњу.

И на крају, сарадња између СНС и ССП се најбоље видела при оснивању Анкетног одбора, где је Мариника Тепић изабрана за председника гласовима проевропске опозиције и СНС. А када је СНС одлучила да бојкотује рад Анкетног одбора, Мариника Тепић није желела да настави са радом иако је имала ту могућност и без чланова из СНС.

Све ово је јасан показатељ да су Србији потребни људи који никада нису били на власти, али и људи који немају газде и којима је интерес Србије на првом месту.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: