Српски Покрет Двери - Лого
Search

Обрадовић: Уједињење патриота – ПОКС се придружио блоку

Данашњим чином озваничења предизборне сарадње између Српског покрета Двери и Покрета за обнову Краљевине Србије одговорили смо на позив групе истакнутих српских интелектуалаца на челу са Милошем Ковићем да дође до уједињења на српској десници и да они који су били против промене Устава Србије на недавно одржаном референдуму направе заједничку изборну листу. Позивамо и друге патриотске политичке организације и појединце да нам се придруже у овом уставобранитељском покрету за одбрану Косова и Метохије, традиционалне породице и домаће економије.

    Наша изборна листа и на републичком и на београдском нивоу носиће исти назив: Бошко Обрадовић – Српски покрет Двери – ПОКС – Милош Парандиловић – Патриотски блок за обнову Краљевине Србије. Заједно смо јачи и верујем да је ово проширење Патриотског блока снажан искорак у правцу стварања најјаче патриотске опозиционе колоне на изборима 3. априла. Политичке промене у Србији и промену досадашњег корумпираног политичког и правосудног система могу изнети само нови, некомпромитовани и млади људи као што је Милош Парандиловић, други носилац наше заједничке изборне листе. Вучићева власт не може бити смењена нити нова власт успостављена без Патриотског блока. Зато је ово уједињење патриота важан корак у том правцу и глас за нас је сигуран глас далеко изнад цензуса.

Оно што нас посебно спаја јесте политичка идеја обнове Краљевине Србије, што смо и придодали у називу нашег Патриотског блока. Ово ће бити једина изборна листа која се отворено залаже за обнову Краљевине Србије, док ће све друге бити републиканске, па из тог разлога позивам све монархисте у Србији којима је Краљ у срцу да нас подрже како би ова велика и важна политичка идеја имала свој глас у Народној скупштини и скупштини града Београда и како би биле исправљене бројне неправде из прошлости попут још увек незавршене реституције, односно враћања отете приватне имовине после 1945.

Као будући председник Србије заложићу се да се отвори јавна расправа на тему монархије и да грађани Србије коначно после 76 година од насилног укидања монархије могу да чују које су то предности овог нашег традиционалног државног уређења. Мој циљ је да будем последњи председник Србије и да се убудуће на изборима бира председник Краљевске Владе Србије јер ће наша држава поново бити Краљевина. Ово би био коначни раскид са комунизмом и једина права промена система у Србији.

Наш заједнички Патриотски блок за обнову Краљевине Србије излази са најбољим и најконкретнијим програмом: студентима ћемо обезбедити бесплатне школарине, свакога ко ступи у брак чека смањење пореза на зараду, а са добијањем деце и смањење пореза на имовину и подршка за решавање стамбеног питања, недеља ће бити нерадан дан и у приватном сектору, пензионерима ће бити враћен износ за који су им четири године биле смањене пензије, државне субвенције ће уместо страним компанијама убудуће бити преусмерене на домаћег предузетника чији смо ми политички заштитници, пољопривредници ће имати регресирано гориво, а сви грађани Србије мању акцизу на гориво, забранићемо даље истраживање, експлоатацију и прераду литијума у Србији и као еколошке патриоте грађанима обезбедити здраву земљу, храну, воду и ваздух, а оштећени банкарски клијенти, радници оштећени у пљачкашким приватизацијама и ратни ветерани коначно ће дочекати правду и намирење за све што им дугују банке, предузећа и држава.

Сви бирачи који нису за садашњу власт, али не желе ни повратак на бивши режим – у нашем заједничком Патриотском блоку имају алтернативу. Српска десница се коначно ујединила и то је највећа и најважнија вест за наступајуће изборе. Хвала свима који су на томе радили, који ће нас у томе подржати и укључити се у изборну кампању коју ћемо водити срцем за Србију.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: