Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Суботица: Пасторе, ништа нисте урадили по питању промене мигрантске политике власти!

Погранична места у Војводини као што су Шид, Сомбор, Риђица, Таванкут, Суботица, Хоргош, Рата су годинама изложена великом приливу миграната. Лоша политика и однос власти према питању миграција довео нас је до озбиљних проблема.

    Јучерашња изјава Иштвана Пастора за Суботички мађарски радио ипак мало вређа све наше грађане.

Пастор по ко зна који пут обмањује грађане Републике Србије сматрајући себе јединим политичарем који је отворено говорио о мигрантској кризи. Није једини који је говорио јер већ годинама то чине и други, као и функционери Српског покрета Двери, али је, за разлику од других, он био у прилици да нешто конкретно уради да се однос државе према мигрантима промени. Нажалост, могао је али ништа није чинио на решавању проблема, што најбоље могу да потврде Иштванови пријатељи и комшије из Рате.

Ако Иштван Пастор, а и чланство СВМ-а желе стварно решење по питању миграната прилика је да у петак изађе са предлогом Александру Вучићу да се Жандармерија и војска активно укључе у спречавање улазака миграната у земљу, да то питање буде најважније питања уласка СВМ-а у коалицију са СНС-ом. Без таквог, ми би рекли озбиљног политичког става, политика СВМ-а је само политиканство о трошку грађана.

Српски покрет Двери ће се у раду Скупштине Србије залагати за промену мигрантске политике Републике Србије имајући у виду да су грађани свакодневно изложени безбедоносном ризику и да њихову безбедност мора да гарантује држава Србија.

Раденко Мартић

Председник ГрО Двери Суботица 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: