Српски Покрет Двери - Лого
Search

Пушкић: Од Косова и Метохије, преко Косова* и Отвореног Балкана до признања тзв. косовских докумената

Док је главна вест у свим медијима организација тзв „Европрајда“, српски народ на Косову и Метохији стрепи од нових потеза сепаратистичких власти у Приштини, које уз подршку западних окупационих снага избијају циглу по циглу из темеља српске државности у нашој јужној покрајини. За то време, режим у Београду нам признавање докумената лажне државе Косово представља као велику дипломатску победу наших власти.

    Та победа огледа се у томе да ће по новом споразуму Срби, још месец-два, моћи оно што су и до сада могли, а да ће Албанци са КиМ моћи и оно што до сада нису могли. Тачније, да ће са документима лажне државе Косово несметано моћи да улазе на територију централне Србије. У свему томе наша власт види простор за славље, док Аљбин Курти истовремено најављује рок до чијег истека Срби морају да пререгиструју своја возила на РКС таблице, али и намерно провоцира изјавама да председник Владе Србије дође на „демократско Косово“.

Тзв. косовска документа (Извор фото: kossev.info)

Српски покрет Двери позива представнике наше власти да не пристају на уцене Запада и не повлаче елементе државности са Косова и Метохије, јер би тим потезима истовремено био угрожен и опстанак Срба и опстанак Србије у најјужнијем делу наше земље.

С тим у вези, позивамо Србе из АП Косово и Метохија да не одлазе у центре за пререгистрацију на шта их тзв. приштинске власти упућују, а наша власт прећутно мотивише, већ да одбију овај ултиматум и тиме натерају српске власти да прекину дводеценијски поступак пузајућег признања КиМ и коначно стану у заштиту Срба и Србије на Космету.

Борко Пушкић

Народни посланик
Председник Извршног одбора Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: