Српски Покрет Двери - Лого
Search

Дејан Филиповић: Дневник РТС-а оголио неформалну коалицију

Свако ко је одгледао Дневник РТС-а од 22. јануара, могао је да примети једну занимљиву, за нас из Патриотског блока већ јасну потенцијалну, неформалну коалицију. У Дневнику су пренели изјаве, прво Ане Брнабић, затим Драгана Ђиласа и Чедомира Јовановића поводом притисака на нашу земљу да се одрекне Косова и Метохије. 

   Можда је некоме чудно да се у Дневнику РТС-а придаје толико пажње, времена и важности изјавама Драгана Ђиласа и Чедомира Јовановића. Нас то не изненађује, јер је њихова политика иста као политика актуелног режима. Одједном су њихове изјаве и политички ставови јако битни и релевантни, па се преносе у ударном термину на РТС-у. Та нова, неформална коалиција између СНС-а, ССП-а и ЛДП-а, односно садашње и бивше власти, има за првенствени циљ одрицање од Косова и Метохије.

На свима нама из патриотске, родољубиве, националне опозиције је да их спречимо да они доносе одлуке у земљи. Јасно је да би они потписали независност Косова и Метохије зарад пустих обећања и уцена са Запада.

Случајно или намерно је РТС најавио нову коалицију на политичкој сцени Србије. Иста екипа, иста лица која су 30 година на власти су нас и довели у веома тешку ситуацију поводом Косова и Метохије. Сада би да ставе тачку. Неће моћи.

Дејан Филиповић 

Члан Извршног одбора Српског покрета Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: