Српски Покрет Двери - Лого

Дејан Филиповић: Дневник РТС-а оголио неформалну коалицију

Свако ко је одгледао Дневник РТС-а од 22. јануара, могао је да примети једну занимљиву, за нас из Патриотског блока већ јасну потенцијалну, неформалну коалицију. У Дневнику су пренели изјаве, прво Ане Брнабић, затим Драгана Ђиласа и Чедомира Јовановића поводом притисака на нашу земљу да се одрекне Косова и Метохије. 

   Можда је некоме чудно да се у Дневнику РТС-а придаје толико пажње, времена и важности изјавама Драгана Ђиласа и Чедомира Јовановића. Нас то не изненађује, јер је њихова политика иста као политика актуелног режима. Одједном су њихове изјаве и политички ставови јако битни и релевантни, па се преносе у ударном термину на РТС-у. Та нова, неформална коалиција између СНС-а, ССП-а и ЛДП-а, односно садашње и бивше власти, има за првенствени циљ одрицање од Косова и Метохије.

На свима нама из патриотске, родољубиве, националне опозиције је да их спречимо да они доносе одлуке у земљи. Јасно је да би они потписали независност Косова и Метохије зарад пустих обећања и уцена са Запада.

Случајно или намерно је РТС најавио нову коалицију на политичкој сцени Србије. Иста екипа, иста лица која су 30 година на власти су нас и довели у веома тешку ситуацију поводом Косова и Метохије. Сада би да ставе тачку. Неће моћи.

Дејан Филиповић 

Члан Извршног одбора Српског покрета Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: