Српски Покрет Двери - Лого
Search

Др Андреј Митић у посети италијанској Лиги Салвини

На позив италијанске партије Лига Салвини, интернационални секретар Српског покрета Двери др Андреј Митић боравио је у тродневној посети Италији, где је присуствовао завршници кампање за парламентарне изборе, у историјском средишту Понтида, као и Милану и Варезеу, као месту оснивања Лиге.

    У сусрету са председником Лиге Матеом Салвинијем, истакнуто је задовољство због сарадње Двери и Лиге, пренети су велики поздрави председнику Обрадовићу, Српском покрету Двери и српском народу у целини.

Са Матеом Салвинијем, председником Лиге Салвини

Поред тога, Митић је имао изузетан сусрет са председником парламентарне групе европског парламента Идентитет и Демократија, господином Марком Занијем, где је изражена спремност за сарадњу са Дверима у изградњи Нове Европе која се залаже за националне, конзервативне, хришћанске и породичне вредности.

Са Марком Занијем, шефом парламентарне групе Идентитет и Демократија у Европском парламенту

Уз сусрет са замеником министра полиције Италије Николом Молтенијем, као и шефом Лиге за округ Варезе Марком Бордонаром, Двери и Лига направиле су искорак у започетој сарадњи, са чврстом вером у победу наших заједничких вредности. У Варезеу је господина Митића, у просторијама где је сама Лига основана, примио управо господин Бордонаро, након чега му је лично показао знаменитости града Варезеа.

Са Марком Бордонаром, председником Лиге за округ Варезе

Такође, Митић се сусрео и са шефом парламентарне групе Лига Салвини у Европском парламенту, господином Марком Кампоменозијем, као и послаником, професором Универзитета у Риму, проф. др Анотониом Мариа Риналдијем. Међу саговорницима др Митића био је и Давиде Квадри, интернационални секретар омладине Лиге и политички саветник у Европском парламенту.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: