Српски Покрет Двери - Лого

Јаковљевић: Рат ће престати када се пробуди и устане слободарска Европа

Поробљена НАТО инструкторима и предвођена марионетско-квинслишком влашћу у Кијеву, наша православна браћа Украјинци су принуђена на рат и страдање. НАТО сценаристи планирају рат до последњег Украјинца.

     Сведоци смо свеопштег рата између НАТО-а и Русије. Процена НАТО експерата је да је Украјина довољно богата ресурсима, тако да финансирање рата у Украјини потпуно оправдава уложена средства.

Очигледно је да је бриселска администрација, као и марионетске владе готово свих западних европских земаља, у служби НАТО-а. Колонијални статус Европске уније у односу на америчку и британску администрацију, свакодневно девалвира живот грађана Европе и уништава економију европских привредника.

Рат у Украјини могао би бити заустављен ако би се пробудили и побунили слободоумни Европљани и своје незадовољство масовно исказали на протестима широм Европе. Европа је слободарски и најстарији континент, само је питање времена када ће се запалити пламен отпора и покренути борба за ослобођење од америчко-британског колонијализма. Слободарски и слободоумни народи широм света (86% светске популације) дижу свој глас сваким даном све више против кршења међународног правa и нарастајућег тоталитаризма.

Наша Србија, наша отаџбина, увек је била на страни истине, правде и човекољубља. Тако мора бити и у ово зло доба.

Милован Јаковљевић

Потпредседник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: