Српски Покрет Двери - Лого
Search

Калмаревић: Реците у лице свим десно оријентисаним гласачима у Србији шта мислите о њима!

Јуче смо били сведоци ничим изазване реакције премијера Србије Ане Брнабић која је у сред Народне скупштине назвала Српски покрет Двери „неофашистичким“ покретом. Иако је и сам председник државе Александар Вучић, због сличног етикетирања, пре само неколико година новчано кажњен због клевета које је упутио Бошку Обрадовићу.

Моје питање Ани Брнабић гласи, јесмо ли сви ми чланови Двери такође фашисти? Или још боље, јесу ли свих 165 хиљада људи који су на априлским изборима гласали за Бошка Обрадовића као председничког кандидата такође фашисти? Ана Брнабић би, ако има мрву достојанства и образа, морала да одговори на ово питање или да поднесе неопозиву оставку, а једини прихватљив одговор на то питање може бити искрено извињење свим људима којима је ова бесрамна увреда била намењена.

Уколико она ипак одбија да упути јавно извињење и остаје чврсто при свом ставу да су Двери неофашистичка организација, што све оне који су гласали за ову странку чини неофашистима, онда је изазивам да у лице каже свим осталим десно и патриотски оријентисаним гласачима у Србији шта заиста мисли о њима. Сигуран сам да ће се многи од њих, поготово унутар Српске напредне странке, јако „обрадовати“ када чују да њихов премијер за њих мисли да су фашисти зато што се не залажу за продају Косова и Метохије, ЛГБТ пропаганду у школама или за то да држава новац пореских обвезника поклања страним инвеститорима.

Без тих истих гласача, којих се Ана Брнабић највише стиди, СНС би на следећим изборима могао да рачуна на подршку мању од старог, а можда и тренутног цензуса од 3%. Маске полако падају, гласачи коначно успевају да увиде пуне последице кеш-патриотизма Српске напредне странке због чега иста константно и напада Двери и све остале представнике конзервативне опозиције у Народној скупштини. То раде јер врло добро знају да им се подршка круни из дана у дан и јер знају коме то иде та разлика у гласовима што потврђују и резултати свих релевантних истраживања јавног мњења у последњих 8 месеци.

Филип Калмаревић

Омладина Двери

Извор: nacija.net

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: