Српски Покрет Двери - Лого

Стојановић: Одбранимо децу од агресивног наметања хомосексуализма

Е сад драге маме и тате, ако вам није жеља да вам децу васпитавају у духу „хомосексуалних лептирића“ (књижаре Вулкан, Лагуна, Делфи, итд…), гледајте како ће се ко од позиције и опозиције изјашњавати у Парламенту око ове теме. Да ли ће бити против или ће ћутати о агресивном ширењу хомосексуалне идеје малолетној деци у Србији, али и о Европрајду 2022 у Београду планираном за септембар.

     Некима су деца велика па ће рећи „шта ме брига, наше смо васпитали“, али имајте у виду да ће вам сутра унуци ово добити као школски програм? Ко је из Новог Сада и Војводине нека се сети пилот пројекта ЕУ о тзв. сексуалном васпитању у гимназијама и средњим школама у Војводини из 2013. године. Уз озбиљну финансијску донацију ЕУ, бивша власт у Покрајини на челу са тадашњом покрајинском секретарком за спорт и омладину увела је овај предмет поред Новог Сада и у 60 средњих школа у Војводини, а био је план да се уведе и у основне школе. Чак се тадашња секретарка освртала на препоруку СЗО да децу треба о тој теми упознавати већ од четврте године. Двери су се и тада оштро противиле таквом програму у војвођанским школама.

Сада, под маском борбе за демократију, са великим темама против загађења и мафије, договор дела опозиције и власти је могућ управо око ове теме. Једни желе по сваку цену да остану јер Запад притиска са овим коначним понижавањем традиционалне Србије, а други да буду замена по потреби.

Овакво подмукло и убрзано мењање свести нашег друштва много горе је од свега што нам се дешава и оставиће дугорочне и тешко исправљиве последице. Нећемо имати оправдање ако будемо мирно гледали и ћутали!

Ивана Стојановић

Председник Двери Војводине и Двери Нови Сад

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: