Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Београд: Већа подршка ратним ветеранима, вишедетним породицама и социјално угроженим суграђанима

Талас поскупљења, хране, енергената и услуга који је запљуснуо нашу земљу, нажалост најтеже је погодио оне наше суграђане са најмањим примањима, вишедетне породице и ратне ветеране. 

    Градска власт би пре свих морала да помогне управо овим категоријама грађана, те стога позивамо надлежне да у оквиру градског буџета за 2023.​ годину определе знатно већа средства за ову намену него што је то био случај у претходној години, а пре свега мислимо на​ повећавање цензуса за остваривање попуста на рачуне Инфостана, измену одлуке да попусти важе само на првих 8000 рачуна и повећавање​ процената попуста. Подсетимо да је власт Српске напредне странке проценат попуста за ратне ветеране смањила са 50 на 30% и то на део рачуна.

Предлажемо и да се горе наведеним категоријама суграђана омогуће и попусти на културне и спортске садржаје, било системом садржаја, увезивањем са постојећим системима картица(„3 плус” нпр.) или издавањем неке друге.

Одборничка група Двери-Патриотски блок у Скуштини града Београда ће свакако поднети амандмане на Одлуку о буџету када он буде на дневном реду, са овим предлозима.

ГрО Двери Београд 

*Извор фотографије: Канва 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: