Српски Покрет Двери - Лого

Двери Београд: Већа подршка ратним ветеранима, вишедетним породицама и социјално угроженим суграђанима

Талас поскупљења, хране, енергената и услуга који је запљуснуо нашу земљу, нажалост најтеже је погодио оне наше суграђане са најмањим примањима, вишедетне породице и ратне ветеране. 

    Градска власт би пре свих морала да помогне управо овим категоријама грађана, те стога позивамо надлежне да у оквиру градског буџета за 2023.​ годину определе знатно већа средства за ову намену него што је то био случај у претходној години, а пре свега мислимо на​ повећавање цензуса за остваривање попуста на рачуне Инфостана, измену одлуке да попусти важе само на првих 8000 рачуна и повећавање​ процената попуста. Подсетимо да је власт Српске напредне странке проценат попуста за ратне ветеране смањила са 50 на 30% и то на део рачуна.

Предлажемо и да се горе наведеним категоријама суграђана омогуће и попусти на културне и спортске садржаје, било системом садржаја, увезивањем са постојећим системима картица(„3 плус” нпр.) или издавањем неке друге.

Одборничка група Двери-Патриотски блок у Скуштини града Београда ће свакако поднети амандмане на Одлуку о буџету када он буде на дневном реду, са овим предлозима.

ГрО Двери Београд 

*Извор фотографије: Канва 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: