Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Време је за промене! Време је за нови Чачак!

У Чачку је већина грађана за то да се нешто крупно промени у нашем граду. То више није само смена власти која влада већ 12 година, већ и промена комплетног корумпираног система купљених диплома и тајкуна који владају нашим градом. Чачку је потребно демократско управљање у коме ће грађани много више да се питају и одлучују о томе како ће живети у свом граду.

     Желимо град по мери човека и породице у коме ће људи и здравље бити важнији од зграда и аутомобила. Желимо да јавни ресурси и буџет који стварају порески обвезници буду у функцији грађана, а не преплаћених грађевинских радова, личних интереса и буразерских фирми актуелне власти. Хоћемо да вратимо град у наше руке од оних који су нам одузели чист ваздух, зеленило, Мораву, ФК Борац, ФРА, безбедне мостове и прете да униште комплетан урбанизам и животну средину у нашем граду. Постајемо град бетона, кладионица, апотека и зеленаша.

Желимо Чачак као породични град, град предузетништва, малих и средњих породичних фирми, град деце, спорта и омладине, универзитетски центар, зелени град здравих стилова живота. Јавно морају бити доступни сви подаци о квалитету живота у граду, раду градске управе и трошењу народних пара. У свакој месној заједници на локалним референдумима грађани ће одлучивати где ће бити уложене њихове паре од пореза на имовину. 

Верујемо у опозициони потенцијал Чачка и да ће досадашња власт на следећим изборима бити смењена. Уверени смо да ће наш град после 12 година добити нову власт коју ће предводити управо Српски покрет Двери. Зато овај велики политички задатак започињемо на време и позивамо све друге опозиционе политичке организације, групе грађана и појединце у Чачку на сарадњу, јер нико од нас самостално не може да победи актуелну власт, док сви заједно можемо. Као највећа опозициона политичка снага у нашем граду, осећамо посебну одговорност да будемо стожер опозиционог окупљања у циљу смене актуелне власти. Зато вам представљамо овај нови предизборни програм за бољитак свих наших суграђана под називом „ЗА НОВИ ЧАЧАК 2024-2028”. До следећих локалних избора планирамо обилазак свих сеоских и градских месних заједница и промоцију овог програма.

Видимо се! До победе на изборима и Новог Чачка!

Бошко Обрадовић

Народни посланик и председник Српског покрета Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: