Српски Покрет Двери - Лого
Search

Др Владимир Димитријевић: Обраћање Чачанима уочи локалних избора

Поштовани суграђани, 

На територији Чачка, у Атеници, живели су древни Илири. У њему су стари Римљани имали своје терме. Византинци су изградили Градину на Јелици. На храму Светог Вазнесења Господњег још увек звони српско православно звоно из 15. века. Овчарско-кабларски манастири су наша Света Гора. Чачак је поносан на Танаска Рајића и мајора Драгутина Гавриловића, на Диса и Надежду Петровић. И зато Чачак заслужује боље него што му се данас даје.

Ове, 2024. године, Српски покрет Двери пуни 25 година свог постојања, прво као патриотска невладина организација, која се борила за препород наше духовности и културе, а затим као политичка организација која не пристаје на труле компромисе ни са бившом, ни са садашњом влашћу, и која се залаже за породичне вредности и препород Србије. Свих 25 година, Двери се боре и за наш град Чачак и за његову будућност која се наслања на велику и светлу прошлост.

Борба за наш град наставља се и на овим изборима.

Имамо право на Чачак као породични град, град предузетништва, малих и средњих породичних фирми, град деце, спорта и омладине, универзитетски центар, зелени град здравих стилова живота. Јавно морају бити доступни сви подаци о квалитету живота у граду, раду градске управе и трошењу народних пара. У свакој месној заједници на локалним референдумима грађани ће одлучивати где ће бити уложене њихове паре од пореза на имовину.

Ако желимо Чачак по мери човека и породице у коме ће људи и здравље бити важнији од зграда и аутомобила, ако хоћемо да јавни ресурси и буџет који стварају порески обвезници буду у функцији грађана, а не преплаћених грађевинских радова, личних интереса и буразерских фирми актуелне власти, ако тражимо да се град врати у наше руке од оних који су нам одузели чист ваздух, зеленило, Мораву, и да више не будемо град бетона, кладионица, апотека и зеленаша, онда опет имамо за кога да гласамо – за Двери.

Као онај ко Двери подржава од 1999, као човек који се залаже за победу породичних вредности и сматра да је моралу место у политици, као ваш суграђанин и човек који верује у будућност Чачка, позивам и себе и вас да се не предамо, него да на изборима који предстоје подржимо Двери – за будућност града и наше деце, за нови почетак приче са Овчара и Каблара, за наду на Западној Морави са које ће, поново, кренути препород Србије.

Глас за Двери то је улазница за нови почетак Чачка, за нови Чачак.

И ДАЉЕ ИМАМ ЗА КОГА ДА ГЛАСАМ – ЗА ДВЕРИ, НАРАВНО!

Др Владимир Димитријевић је нестраначка личност и члан Политичког савета Српског покрета Двери 

Видео обраћање др Владимира Димитријевића можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: