Српски Покрет Двери - Лого

Двери Аранђеловац: Благоје Грковић најмлађи одборник у новом сазиву СО Аранђеловац

Да су млади центар наше политике, не показујемо то само на речима, већ суштински и делима! Тако ће Благоје Грковић, председник омладине Двери у Аранђеловцу, бити најмлађи одборник у наредном сазиву СО Аранђеловац.

    Коалиција са народом, коју чине Српски покрет Двери и Здрава Србија, је на локалним изборима у Аранђеловцу, одржаним 3. априла, освојила 8% гласова и имаће 3 одборника у СО Аранђеловац. То су: Милан Швабић, носилац листе „Коалиција са народом“, Надежда Прековић, председник ОО Двери Аранђеловац и Благоје Грковић, председник омладине Двери у Аранђеловцу.

Благоје Грковић је рођен 14. фебруара 1998. године и тренутно је студент Правног факултета у Крагујевцу. Својим радом покренуо је омладину у Аранђеловцу да изађе на изборе, а он је постао убедљиво најмлађи одборник у следећем сазиву СО Аранђеловац. Трудиће се да се што више младих укључи у решавање друштвених и политичких питања како би се заједничким снагама изборили за што бољу перспективу младих у Аранђеловцу, али и широм Србије.

И Благоју, али и Надежди и Милану желимо пуно успеха у одборничком раду и гарантујемо Аранђеловчанима да нећемо одступити од нашег програма који смо им представили пред локалне изборе.

ОО Двери Аранђеловац

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: