Српски Покрет Двери - Лого

Двери Београд: Двери прве потписале Споразум са удружењем „Сачувајмо зелену Звездару“

Двери Београд су прве потписале Споразум са удружењем грађана „Сачувајмо зелену Звездару“, којом су се будући одборници Двери и сам кандидат за градоначелника испред коалције ДВЕРИ-ПОКС-ПАТРИОТСКИ БЛОК у Београду, др Борислав Антонијевић, обавезали да ће усвојени ПДР за улице Димитрија Туцовића и Чингријине на Звездари бити поништен, као и део Плана генералне регулације, а да ће покренути израду новог Плана у договору са грађанима овог дела Звездаре. Обавезали смо се да ће сва будућа планска документа бити усвојена уз учешће грађана.

    На потезу Чингријине улице Горан Весић и његови сарадници усвојили су ПДР којим се ширење саобраћајница ради на штету зеленог појаса који грађани имају у овом делу Звездаре. Те нове саобраћајнице су тик уз прозоре постојећих зграда и уз сам вртић који би постао небезбедно и нездраво место за нашу децу. У том случају све зелене површине у овом делу Звездаре би биле бетониране.

Отишли смо и корак даље и објављујемо своју ОДЛУКУ о забрани градње на свим постојећим зеленим површинама, како у граду, тако и у приградским општинама, која ће, уколико грађани дају поверење и гласају за Српски покрет ДВЕРИ-ПОКС- ПАТРИОТСКИ БЛОК на београдским изборима, бити усвојена на ПРВОЈ седници Скупштине града Београда.

Те зелене површине које желимо да сачувамо биће мале али значајне зелене оазе за одмор и дружење са породицом и пријатељима.

Зато позивамо све грађане Београда да препознају нашу искрену и доследну борбу за лепши, зеленији, чистији и уређенији град, и свој глас дају коалицији ДВЕРИ-ПОКС- ПАТРИОТСКИ БЛОК на изборима 3. априла.

Срцем за Београд!

Радмила Васић

Председник Двери Бероград

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: