Српски Покрет Двери - Лого

Двери Београд: Спречено исељавање мајке погинулог војника

Данас су, уз асистенцију полиције, приватни извршитељи по четврти пут покушали да избаце из стана Милицу Баклајић, мајку погинулог борца, који је свој живот дао за одбрану отаџбине Србије 1993. године.

    Држава не нуди решење већ српску полицију, коју плаћа народ наше земље, шаље да асистирају приватним извршитељима док исељавају људе из њихових дугогодишњих домова, остављајући их на улици без игде ичега.

Велика група комшија, грађана и активиста, окупила се данас на адреси госпође Баклајић, где су својим телима заштитили њен стан, онемогућивши полицију да изврши планирано (не)дело. Активисти Српског покрета Двери су такође учествовали у овој акцији, солидаришући се са комшијама и госпођом Баклајић.

Српски покрет Двери ће се у Народној скупштини и у Скупштини града Београда, свим силама залагати да овакве ситуације престану да се дешавају у Србији.

Наша држава остала је дужна да испуни правду према свима који су учествовали у ратовима широм бивше Југославије, јер је Србија једина држава у окружењу која нема закон о ратним војним ветеранима, која није решила проблем ратних војних инвалида и није збринула породице погинулих у ратовима деведесетих.

Инфослужба Двери Београд

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: