Српски Покрет Двери - Лого

Двери Чачак: Подршка другом протесту ЧАЧАК ПРОТИВ НАСИЉА

Градска организација Српског покрета Двери Чачак пружа подршку другом протесту ЧАЧАК ПРОТИВ НАСИЉА, који ће се одржати данас, у петак, 30. јуна у 19 часова испред споменика Војводи Степи Степановићу. 

    Позивамо наше суграђане да заједнички прошетамо централним градским улицама и покажемо да се не миримо са насиљем, неправдом, негативном селекцијом и корупцијом који су завладали Србијом и нашим градом. Понављамо захтев за оставком градоначелника Чачка Милуна Тодоровића и комплетног градског руководства које је директно одговорно за урушавање три моста у нашем крају и људске животе који су због тога изгубљени.

У Белој књизи која говори о 10 година неодговорне власти СНС у Чачку поставили смо 44 питања на која нема одговора. То су додатни разлози зашто ова локална власт мора што пре да оде и да идемо на ванредне градске изборе и промену власти. Чачак је, уз Београд, Нови Сад и Ниш, град у коме постоји највећи потенцијал за политичке промене у Србији. Зато позивамо све незадовољне актуелном влашћу у Чачку да се изнова саберемо код Војводе Степе у петак вече и покажемо колико нам је стало до нашег града и политичких промена, које нам нико неће поклонити већ се за њих морамо сами изборити.

ГрО Двери Чачак 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: