Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Чачак: Подршка другом протесту ЧАЧАК ПРОТИВ НАСИЉА

Градска организација Српског покрета Двери Чачак пружа подршку другом протесту ЧАЧАК ПРОТИВ НАСИЉА, који ће се одржати данас, у петак, 30. јуна у 19 часова испред споменика Војводи Степи Степановићу. 

    Позивамо наше суграђане да заједнички прошетамо централним градским улицама и покажемо да се не миримо са насиљем, неправдом, негативном селекцијом и корупцијом који су завладали Србијом и нашим градом. Понављамо захтев за оставком градоначелника Чачка Милуна Тодоровића и комплетног градског руководства које је директно одговорно за урушавање три моста у нашем крају и људске животе који су због тога изгубљени.

У Белој књизи која говори о 10 година неодговорне власти СНС у Чачку поставили смо 44 питања на која нема одговора. То су додатни разлози зашто ова локална власт мора што пре да оде и да идемо на ванредне градске изборе и промену власти. Чачак је, уз Београд, Нови Сад и Ниш, град у коме постоји највећи потенцијал за политичке промене у Србији. Зато позивамо све незадовољне актуелном влашћу у Чачку да се изнова саберемо код Војводе Степе у петак вече и покажемо колико нам је стало до нашег града и политичких промена, које нам нико неће поклонити већ се за њих морамо сами изборити.

ГрО Двери Чачак 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: