Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Чачак: За напредњаке не важе закони Србије

За функционере владајућих партија не важе закони ове државе. Милун Тодоровић је остварио екстрапрофит кршећи законе ове државе и урбанистичке планове овога града, а затим злоупотребио свој положај да би променио урбанистички план и тако легализовао „дивљи“ спрат који је саградио. Сведоци смо, ових дана, да „дивљи“ спрат постаје ексклузиван стамбени простор. 

   Осим што је, на згражавање Чачана, срушио култно место у Чачаку, место где су одрастале и културно се уздизале многе генерације Чачана, Милун Тодоровић је на бруталан и безобзиран начин прекршио закон. Јер, имао је дозволу само да реконструише и, евентуално, надогради објекат, а он га је срушио. У својој бахатости и јагмом за екстрапрофитом, ни то му није било довољно па је чак подигао читав спрат више. Ваљда, мислећи да су његови суграђани глупи, тај спрат је назвао таваном.

У банана-држави, као што је данашња Србија, могуће је да градоначелник најпре брутално прекрши планове града где влада и сазида „дивље“ станове, а онда злоупотреби свој положај да промени исти тај план да би, на тај начин, легализовао своје нелегалне радње. Иако је, према важећем закону, немогуће озаконити „дивље“ квадрате сазидане након 2015. г, а они који су сазидани морали су бити срушени.

Ових дана видимо да, не да нису порушени, него полако постају ексклузивни станови, који, наравно, неће имати паркинг места, али ће зато донети нову зараду нашем градоначелнику који је, очигледно, приватизовао град Чачак.

Обећавамо Милуну Тодоровићу да му овај злочин према Чачку нећемо заборавити и да ће нам један од приоритета, када дођемо на власт, бити преиспитивање читавог случаја и гоњење одговорних. Неко ће морати у затвор због овога. 

Информативна служба ГрО Двери Чачак 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: