Српски Покрет Двери - Лого

Двери Чачак: Зашто касне плате запосленима у локалној самоуправи?

Сви запослени у градској управи и установама културе у Чачку нису добили плате на време из непознатих разлога. Очито је да постоји неки озбиљан проблем у буџету града Чачка који челници града крију од јавности. 

      Шта је разлог томе требало би да открију они који се налазе на челу града и да јавно саопште свим запосленима који од њих зависе када могу очекивати да ће добити своје зараде. Такође, властодршци су дужни да објасне јавности зашто је дошло до овог кашњења у исплати зарада запослених и других исплата из буџета које такође касне. Напомињемо и да више од месец дана након завршених избора још увек нису исплаћене принадлежности члановима локалне изборне комисије и бирачких одбора.

Чачак никада није имао оволико бахату, нестручну и корумпирану градску власт коју воде људи са купљеним дипломама. Двери Чачак позивају све опозиционе колеге и опозиционо оријентисане грађане да се ујединимо и заједничким снагама на локалним изборима који долазе сменимо актуелну власт која влада нашим градом пуних 12 година. Што је много, много је! Време је за промене!

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: