Српски Покрет Двери - Лого

Двери Чукарица: Горан Весић подржао вређање жена

Горан Весић, у оквиру предизборне кампање СНС, 30.1.2022. био је у посети приградским насељима на општини Чукарица међу којима и у Рушњу. Том приликом потврдио је да владајућа структура без имало срама користи тренутне функције како би сакупљала страначке поене за СНС, што је у тоталној супротности са за законима ове земље.

    Осим ових важних чињеница, требало би истаћи да господин Горан Весић, новцем свих пореских обвезника, финансира ову покретну канцеларију, са свом опремом, возилом за то намњеним, утрошеним горивом и људством које користи у те сврхе. И поред тога, на овакве скупове позвани су искључиво чланови месних одбора СНС и оникоје они препоруче.

Информацију о доласку Весића у Рушањ добили смо непосредно након његове посете Умци истог дана и долучили да присуствујемо догађају и поставимо питања која се тичу Рушњаи других делова Чукарице који су годинама уназад заборављени, а градска власт их се сети искључиво пред изборе.

У сали Дома пензионера било је присутно преко сто грађана од којих су велика већина били чланови СНС из Рушња. Видело се да су већ били спремни ко ће постављати договорена питања на које ће Весић одговарати. Администратор Двери Чукарица, Нада Гладовић која је догађају присуствовала у својству грађанина Чукарице, како јој није био додељен микрофон, поставила је гласно питања Весићу: „Шта сте урадили за приградска насеља на Чукарици, с обзиром да сте у власти од 1993. године? Зашто грађани Марковић краја немају воду по цело лето? Зашто није урађена канализација у Рушњу и цело насеље „плива“ у фекалијама? Да ли је могуће да амбуланта у Рушњу нема педијатра, да ли 2000 деце Рушња немај право на лечење, јесу ли деца Рушња деца другог реда’?

Након ових питања уследила је хајка, приликом које су многобројни чланови СНС изнели низ провокација, псовки и увреда на рачун Наде Гладовић, на шта је господин Весић ћутао не покушавши ни једног тренутка да ућутка „разуларену“ гомилу СНС-оваца, а у једном тренутку је и сам реко жени да изађе из просторије.

Постављамо питање грађанима Рушња који су учествовали у нападу, да ли су заиста задовољни изгледом Рушња и свиме ониме што представља реалност тог приградског насеља? Да ли су и због чега лични интерес подредили општем добру свих грађана овог прелепог насеља? Уједно питамо и Александра Вучића да ли зна на који се начин Горан Весић и остали појединци из СНС обрачунавају са својим неистомишљеницима и да ли че одговорни сносити последице због тога?
Делове догађаја можете видети на видео снимку снимљеном на лицу места?

Двери Чукарица

Видео прилог можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Двери Чукарица: Горан Весић подржао вређање жена

Снег је зимску службу – ЈКП „Београд пут“ и градску власт „изненадио“ у децембру и због тога је у недељу настао потпуни колапс на београдским улицама. Из тог разлога захтевамо хитну смену Зорана Радојичића и Горана Весића.

Радојичић је само дан пре снега, у суботу, на седници Штаба за ванредне ситуације рекао како је све спремно за чишћење снега. У недељу ујутру снег је градску власт ипак “изненадио“ толико да га нису очистили ни током целог дана, грађани су ишли пешке, а излазак на ауто-пут у раним јутарњим часовима је био скоро непроходан због колоне аутомобила који су проклизавали. Није био очишћен чак ни ауто-пут нити скоро иједна саобраћајница првог реда. Аутобуси су били блокирани, трамваји су стајали у низу у Булевару краља Александра, а Устаничка и многе друге улице изгледале су катаклизмично са поломљеним дрвећем, које су на крају уклањали сами грађани.

Због свега тога, Српски покрет Двери тражи под хитно одговорност и смену градоначелника Зорана Радојичића, заменика градоначелника Горана Весића, директора предузећа „Београд пут“ Ивана Тејића и директора предузећа „Путеви Србије“ Зорана Дробњака као и раскид уговора о одржавању путева на териотрији Београда са фирмом “Страбаг“ д.о.о Нови Београд и њихову одговорност. Захтевамо преиспитивање и раскид уговора са свим приватним фирмама које су до данас биле задужене за одржавање путева на читавој територији Србије, њихову одговорност и утврђивање штете коју су нанели држави и грађанима.

Сви они заједно треба да одговоре на питање зашто је одржавање путева у толикој мери дато у руке приватницима и сви они заједно морају поднети терет одговорности због неодржавања истих, не само зими већ током целе године чиме доводе у опасност све грађане.

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: