Српски Покрет Двери - Лого

Двери Горњи Милановац: Бројчано и процентуално најбољи резултат Двери

Породична, патриотска и монархистичка Србија имаће своје посланике у новом сазиву Народне скупштине.

    Поштовани суграђани обраћамо вам се поново као парламентарна странка. Пре свега желимо да се захвалимо свима вама који сте свој глас дали Патриотском блоку за обнову Краљевине Србије ДВЕРИ-ПОКС. Хвала свим члановима и симпатизерима Српског покрета Двери у Горњем Милановцу који су активно учествовали у овом изборном процесу и кампањи. Заједно са нама ту су били и поклоници Покрета за обнову Краљевине Србије, Равногорског покрета и поштоваоци идеја групе лекара на челу са др Бранимиром Несторовићем. Посебно се захваљујемо свим нашим члановима бирачких одбора. Одрадили смо стварно велики и нимало лак посао.

Двери су у Горњем Милановцу постигле најбоље резултате од како су у политици. Бошко Обрадовић је као наш заједнички председнички кандидат добио 1.819 гласова или 7,83%. Наша патриотско – монархистичка и породична листа добила је 1.619 гласова или 6,97%.

На републичком нивоу ова листа добила је 3,83 % гласова и имаћемо10 посланика у новом сазиву Народне скупштине. То значи да ће се убудуће у Народној скупштини чути глас свих оних грађана који желе да живе у модерној, успешној, праведној и сређеној држави. Оних којима је истински стало до традиционалних и породичних вредности и који желе да се исправе многобројне неправде још од Другог светског рата. Глас оних који ће и на делу бити за обнову монархије. Јер, није случајно што се на нашој застави налази круна. Ми је нисмо ту поставили, али они који јесу знали су добро колики је њен значај.

И на крају морамо да истакнемо. Помаци који су направљени након бојкота и преговора јесу значајни, међутим и овога пута борба није била равноправна. Изборни услови нису ни близу регуларних, медијска атмосфера ни близу слободне, а целокупна ситуација ни близу демократске.

Борба се наставља, сада имао још један – парламентарни фронт. Циљ је јасан – промена система!

Медијски тим
ОО Двери Горњи Милановац

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: