Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Коцељева: Вербално нападнут председник ОО Двери Коцељева

Општинска организација Српског покрета Двери из Коцељеве најоштрије осуђује инцидент који се догодио 01.06.2023. године у и испред јавне установ, библиотеке „Јанко Веселиновић“ у Коцељеви. Тада је нападнут вербално, а под претњом и да буде физички нападнут, председник ОО Српског покрета Двери из Коцељеве Слађан Живановић. 

    У моменту када се цела нација и држава боре против насиља, сведоци смо да челни људи општине Коцељева прогањају и насрћу на политичке неистомишљенике. Наиме, приликом предаје захтева за информацијом од јавног значаја од стране председника ОО Двери Коцељева, директор библиотеке, у видно алкохолисаном стању на свом радном месту, вербално је вређао господина Слађана Живановића, и то уличарским речником који не приличи носиоце једне такве јавне функције. Након тога, господин Живановић је позвао полицију ради пружања заштите. Бахатом директору није било довољно што је вређао и претио у самој згради библиотеке, па је са увредама и претњама наставио и испред зграде.

Овакво понашање је недопустиво у цивилизованом свету. То је доказ катастрофалне владавине челних људи који сада на силу покушавају да задрже власт и своје позиције. ОО Двери Коцељева предузеће све законске мере ради санкционисања оваквог недопустивог понашања, први корак ће бити захтев за смену директора библиотеке. Ми настављамо са нашом борбом јер су истина и правда на нашој страни.

ОО Двери Коцељева 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: