Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Лазаревац: Лазаревац без подземне гараже, од председника општине само извињење

Лазаревчани су оправдано незадовољни оним што се дешава са радовима на изградњи подземне гараже у само центру града.

      Од самог почетка градње све се креће погрешним током, иако су нас општински органи на челу са председником Бојаном Стевићем уверавали да ће све бити завршено у року. Слаба провера извођача, непраћење динамичког плана уз нестручност свих, од градских и општинских органа до извођача радова и на крају само ће грађани Лазаревца сносити последице.

Досадашње бројне грешке градске и локалне власти, доказ су да она није способна да води општину ка просперитету, већ обрнуто – у дугове, пробијене и продужене рокове, застоје у саобраћају и отежане услове живота грађана Лазаревца.

Власт града Београда, као и локална власт у Лазаревцу, је већ пала на испиту зрелости и стручности приликом изградње, тј. „историјске“ реконструкције улице Јанка Стајчића која је трајала више од годину дана, а ништа се боље нису показале ни на поправном испиту – пројекту изградње прве подземне гараже у Лазаревцу, где су пробијени роковими и на крају раскинут уговор са извођачима радова који је по речима општинске управе у блокади скоро милијарду динара!

Уместо да Лазаревац буде један од важнијих генератора укупног економског напретка града Београда и Републике Србије, грађани Лазаревца добијају само празна и нереализована обећања, као и саопштења председника општине да се након свих пробијених рокова на изградњи прве подземне гараже (чији радови су требали бити завршени до марта 2022. године) раскида уговор са извођачем, тако да грађани уместо нове подземне гараже добијају само извињење председника општине и саопштења да општина Лазаревац када је посао изградње подземне гараже нема никакве ингеренције!?

Општинска организација Српског покрета Двери из Лазаревца поручује како градској тако и општинској власти да грађане Лазаревца не треба да интересују празна саопштења и извињења већ „дела која говоре“!

Немоћ локалне и власти града Београда да реализују обећања на којима су градили предизборну кампању у највећој мери је последица неспособности и нестручности руководства града Београда и целокупног општинског руководства.

Општинска организација Српског покрета Двери из Лазеревца верује да су се у потпуности стекли услови да „раскидом уговора“ са председником општине и целим општинским руководством ослободи грађане Лазаревца непотребних трошкова и чекања на реализацију свега обећаног.

ОО Двери Лазаревац

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: