Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Љиг: Због бахатости СНС власти, аутобуска станица у Љигу већ два месеца нема струју!

Коме смета аутобуска станица у Љигу?

    Када се једног дана буде подвукла црта, цех владавине напредњака у општини Љиг биће веома велики! На то смо већ одавно и много пута указивали. Најновији пример уништавања Љига јесте однос према аутобуској станици. Наиме, већ два месеца станица је без струје! Добили смо информацију да је струја искључена због дуга од 590.000 динара. То не би било нимало чудно да тај дуг није направило локално ЈКП, чији оснивач је општина и да тај дуг није настао на олимпијском базену у Љигу. 

О чему се овде ради? Знамо да је ЈКП протеклог лета, уз зелено светло руководства општине, газдовало базеном и наплаћивало улазнице. Како ствари стоје, није плаћало струју. Пошто се аутобуска станица налази под кровом бившег мотела, који је, као и базен, некада пословао у оквиру локалног угоститељског предузећа, електродистрибуција шаље збирни рачун. Станица плаћа струју коју је потрошила, али због дуга на базену, остаје у мраку! У међувремену, сналазе се уз помоћ агрегата, батерија и плинских боца. Локална власт наравно не предузима ништа! Стечајни поступак је истекао и о имовини угоститељског предузећа „брину“ општина и држава. Видимо како брину!

Шта је позадина ове бруке? По опробаном рецепту униште неку фирму, како би је неко њихов или њима близак, уграбио за што мање пара! Изгледа да некоме смета и аутобуска станица у Љигу! Коме је то у интересу? Грађанима свакако није! Овакав бахат и незаинтересован приступ чворишту какво аутобуска станица свакако јесте, своди Љиг од раскрснице путева на тек касабу изоловану од спољашњег света. Напредњаци још једном показују како хируршком прецизношћу могу да нанесу готово ненадокнадиву штету грађанима који из својих џепова финансирају њихово бивствовање на позицијама!

У име свих оних којима је стало до опстанка Љига, захтевамо од локалне власти да под хитно измири дуг који је направила и тако омогући елементарне услове за рад аутобуске станице у Љигу.

ОО Двери Љиг

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: