Српски Покрет Двери - Лого

Двери Ниш: Поново нападнута канцеларија народног посланика и покрадена имовина Двери Ниш

Канцеларија народног посланика, председника ГрО Двери Ниш и потпредседника Српског покрета Двери проф. др Тамаре Миленковић Керковић, у строгом центру Ниша, у ул. Светозара Марковића бр. 24, по други пут, од када је у августу месецу отворена, нападнута је од стране непознатих лица.

    Овога пута су скинуте и однете табле са називом и логоом странке са фасаде зграде у којој се налази канцеларија Двери Ниш, као и табла са фотографијама народних посланика Бошка Обрадовића и Тамаре Миленковић Керковић, председника и потпредседника Српског покрета Двери. За овај ноћашњи напад су непознатим починиоцима биле неопходне и мердевине и алат што значи да није могуће да су могли то непримећено да ураде у најпрометнијем делу града, као и да је то урадио неко са намером, а не случајни пролазник.

С обзиром да је ово други пут да је у року од три месеца од отварања канцеларије Двери Ниш и народног посланика извршен напад, јасно је да се на овај начин упућује отворена ПРЕТЊА опозиционом раду Двери Ниш и народном посланику проф. др Тамари Миленковић Керковић због њеног опозиционог рада у Народној скупштини Републике Србије.

 

Како је сваки народни посланик представник целокупног народа, овај напад представља напад на суверено тело нације и мора бити најоштрије кажњен. Овакав чин недопустив је у било којој држави.

Захтевамо од МУП-а и градске власти да ХИТНО пронађу и казне починиоце овог кривичног дела и обезбеде Канцеларију народног посланика и заштите простор парламентарне странке Двери од напада на имовину и безбедност. Секретар градске организације Двери Ниш која је свакодневно у канцеларији се након свих ових поновљених напада на простор странке осећа небезбедно и угрожено.

Двери Ниш овакви силеџијски напади, који се понављају, сигурно неће уплашити и спречити у борби против локалне власти СНС-а, која већ десет година наставља са уништењем урбаног, културног и привредног идентитета града и економским упропашћавањем Нишлија. Ако неко мисли да ће на овај начин да спречи рад Двери Ниш и народног посланика Тамаре Миленковић Керковић у борби за Ниш, озбиљно се вара. Наставићемо још жешће. Тек смо почели.

проф. др Тамара Миленковић Керковић

Народни посланик и председник ГрО Двери Ниш

др Андреј Митић

Потпредседник ГрО Двери Ниш

Видео прилог овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: