Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Ниш: Поново нападнута канцеларија народног посланика и покрадена имовина Двери Ниш

Канцеларија народног посланика, председника ГрО Двери Ниш и потпредседника Српског покрета Двери проф. др Тамаре Миленковић Керковић, у строгом центру Ниша, у ул. Светозара Марковића бр. 24, по други пут, од када је у августу месецу отворена, нападнута је од стране непознатих лица.

    Овога пута су скинуте и однете табле са називом и логоом странке са фасаде зграде у којој се налази канцеларија Двери Ниш, као и табла са фотографијама народних посланика Бошка Обрадовића и Тамаре Миленковић Керковић, председника и потпредседника Српског покрета Двери. За овај ноћашњи напад су непознатим починиоцима биле неопходне и мердевине и алат што значи да није могуће да су могли то непримећено да ураде у најпрометнијем делу града, као и да је то урадио неко са намером, а не случајни пролазник.

С обзиром да је ово други пут да је у року од три месеца од отварања канцеларије Двери Ниш и народног посланика извршен напад, јасно је да се на овај начин упућује отворена ПРЕТЊА опозиционом раду Двери Ниш и народном посланику проф. др Тамари Миленковић Керковић због њеног опозиционог рада у Народној скупштини Републике Србије.

 

Како је сваки народни посланик представник целокупног народа, овај напад представља напад на суверено тело нације и мора бити најоштрије кажњен. Овакав чин недопустив је у било којој држави.

Захтевамо од МУП-а и градске власти да ХИТНО пронађу и казне починиоце овог кривичног дела и обезбеде Канцеларију народног посланика и заштите простор парламентарне странке Двери од напада на имовину и безбедност. Секретар градске организације Двери Ниш која је свакодневно у канцеларији се након свих ових поновљених напада на простор странке осећа небезбедно и угрожено.

Двери Ниш овакви силеџијски напади, који се понављају, сигурно неће уплашити и спречити у борби против локалне власти СНС-а, која већ десет година наставља са уништењем урбаног, културног и привредног идентитета града и економским упропашћавањем Нишлија. Ако неко мисли да ће на овај начин да спречи рад Двери Ниш и народног посланика Тамаре Миленковић Керковић у борби за Ниш, озбиљно се вара. Наставићемо још жешће. Тек смо почели.

проф. др Тамара Миленковић Керковић

Народни посланик и председник ГрО Двери Ниш

др Андреј Митић

Потпредседник ГрО Двери Ниш

Видео прилог овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: