Српски Покрет Двери - Лого

Двери Ниш: Вандализована нова канцеларија градске организације Двери у Нишу

Само дан након што су испред нове канцеларије Двери Ниш и канцеларије Народног посланика проф. др Тамаре Миленковић Керковић постављене табле са називом и логоом странке, оне су већ 20. августа од стране непознатих насилника уништене и исцртане увредљивим порукама. И поред тога што се нови простор Двери Ниш налази у најужем центру града, у улици Светозара Марковића 24, који је јако прометан у свако доба дана и осветљен са свих страна, простор испред канцеларије је вандализован.

     Ово није први пут да се канцеларије Двери уништавају, а и службене просторије градске организације Двери Ниш су већ неколико пута на различитим локацијама вандализоване.

Нишком МУП-у пријавили смо непознате починионце, уз захтев да се простор парламентарне странке Двери и канцеларија Народног посланика заштити од дивљачких испада.

Двери Ниш овакви силеџијски испади неће спречити у борби против локалне власти СНС-а, која већ десет година наставља са уништењем урбаног, културног и привредног идентитета града и економским упропашћавањем Нишлија.

ГрО Двери Ниш

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: