Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Ниш: Вандализована нова канцеларија градске организације Двери у Нишу

Само дан након што су испред нове канцеларије Двери Ниш и канцеларије Народног посланика проф. др Тамаре Миленковић Керковић постављене табле са називом и логоом странке, оне су већ 20. августа од стране непознатих насилника уништене и исцртане увредљивим порукама. И поред тога што се нови простор Двери Ниш налази у најужем центру града, у улици Светозара Марковића 24, који је јако прометан у свако доба дана и осветљен са свих страна, простор испред канцеларије је вандализован.

     Ово није први пут да се канцеларије Двери уништавају, а и службене просторије градске организације Двери Ниш су већ неколико пута на различитим локацијама вандализоване.

Нишком МУП-у пријавили смо непознате починионце, уз захтев да се простор парламентарне странке Двери и канцеларија Народног посланика заштити од дивљачких испада.

Двери Ниш овакви силеџијски испади неће спречити у борби против локалне власти СНС-а, која већ десет година наставља са уништењем урбаног, културног и привредног идентитета града и економским упропашћавањем Нишлија.

ГрО Двери Ниш

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: